Ahojte,
Boli sme s priatelom par dni dozadu 1 den po menstruacii. Potom aj 2.den po menstruacii, ale to skoncilo vo mne. Myslite, ze mozem byt tehotna?
Vdaka.
@stastna17 ja viem, ale ja mavam dlhsi cyklus. Aj 35 dni, cize ratam, ze aj ovulacia byva v nejaky 20.den povedzme. Preto dufam, ze 2 dni po menstruacii nic nehrozi, navyse ked den predtym sme mali sex. Spermie sa “nestihli obnovit”.
spermie sa obnovia aj hned to si kde toto pocula? aj keby ste mali sex 5x za den, aj tu ked das temu na plochu ti napisu zeny co mali sex iba 1x cez ms a aj tak ostali tehotne. takze na take veci sa netreba spoliehat ak nechces mat dieta tak sa treba chranit. inak s tym treba ratat.
@stastna17 dieta chceme ale riesime momentalne nejake veci, tak sme chceli este trochu pockat. Nemame 15 ani 20 rokov, pracujeme.
Mala si nechraneny styk? Mala. Cize mozes byt tehotna. A aj nemusis. To tu ale nikto nevie..
Take spekulacie, ako pises, ze sa nestihli spermie obnovit atd. Nuz, ak sa na toto spoliehas, si na najlepsej ceste k nezelanemu tehotenstvu.
Ja nechapem takyto pristup.. Nevedomost, ci nezodpovednost?
Ved, ak nechcem dieta, chranim sa (prerusovany styk nepovazujem za dostatocnu ochranu), co je na tom take zlozite?
tak potom ziaden problem, je to skor vynimka ze mozes ostat tehotna ale moe sa stat.
Načo sa potom pýtaš?? Mala si nechránený sex, to znamená že áno môžeš otehotnieť. Kedy mávaš ovuláciu a podobne je v tomto prípade irelevantné. Či aj skutočne otehotnies zistíš za pár dni/týždňov. Odpoved na tvoju otázku tu bola niekoľkokrát povedana a aj tak si ides svoje. Tak sa opäť pýtam, načo sa pýtaš?
Prosim vas, len som sa slusne spytala. Neukamenujte ma hned. Iba som chcela vasu osobnu skusenost. Viem, ze pravdepodobnost je, ale domnievam sa, ze mala.
O jedno dietatko sme uz prisli, tak hned neutocte prosim.
ak chcete dieta tak to ber ako prilezitost, ze bude. Ak nechcete tak sa priprav, ze moze byt. Sanca je vzdy. Ak dieta teraz nechces a neplanujes, tak nabuduce zober tabletku po., pri tejto situacii.
pri standardnom cykle a ovulacii v strede cyklu je pravdepodobnost bliziaca sa nule 🙂 ale nikdy nehovor nikdy, nechraneny styk, vzdy je sanca a s kadecim som sa tu uz stretla
No my keď sme sa snažili o dieťa tak sme mali pohlavný styk hneď pár dní po menštruácii niekoľko dní po sebe a uchytilo sa. Keď sme to skúšali v strede cyklu tak nič.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano mozes, pri kazdom nechranenom styku mozes otehotniet.