Myslíte, že by som mohla byť tehotná?

dasuska89
22. júl 2019

Ahojte chcem sa spýtať síce mam dve deti ale pri nich to bolo úplne iné robila som si tehotenský test ja som tam nevidela nič ale kamarátka tam videla úplne slabú ale videla druhu čiarku a menštruáciu by som mala mat až v piatok a styk nechránený som mala asi pred 10 dňami a včera tiež...... Mohla by som byť tehotná? Stále chodím cikat

nikoll29
22. júl 2019

@dasuska89 samozrejme, ze by si mohla. Pokial si mala nechraneny styk, tak je tam ta moznost, ze jednoducho zena otehotnie.

tosomja
22. júl 2019

Ak máš nechránený styk tak stale je možnosť, takže môžeš byť, urob test o dva dni

pininka1
22. júl 2019

No ťažko povedať, musíš len vydržať a zrobit si test neskôr.

sissy27
22. júl 2019

@dasuska89 prečo si myslíš, že niekto z nás ti tu vidí do maternice??
Ak si mala pohlavný styk s chlapom, tak vždy je možnosť, že si tehotná...

pallacinka29
22. júl 2019

ze “prosba”... 😂😂😂

evittam
22. júl 2019

@sissy27 A to ma uz 2deti.🙄

dasuska89
autor
22. júl 2019

Áno mam dve deti nemusíte byť také ustipacne a posmešne pri oboch mojich deťoch som bola v 3 mesiaci keď som to zistila a ešte aj na rizikovom a pred pol rokom som potratila tak repacte že sa vôbec niečo pýtam

nika3136
22. júl 2019

My máme hádať a tipovať? 🙄 Či čo....

veronikaszabova
22. júl 2019

No baby, vytiahnite vestecke gule a ideme typovat 🙂

dasuska89
autor
22. júl 2019

Ja som sa spýtala nič viac a ja som si myslela ze sú tu ženy ktoré poradia a pokevaju ale vidím ze keď sa tu človek niečo spýta tak ho len urážaju a vysmievaju ja som sa len spýtala ci mam radšej počkať na menštruáciu alebo skúsiť ešte trdt nič viac a posmesky si nechajte pre niekoho iného ďakujem

sissy27
22. júl 2019

@dasuska89 ako prepáč, ale aká otázka taká odpoveď. Skús ísť k svojmu gynekológovi, ten ti môže pozrieť až do maternice a poskytnúť nejakú zmysluplnú odpoveď. My tu nezmôžeme nič. Ty sama nevieš na čom si a my preboha máme ako vedieť??

veronikaszabova
22. júl 2019

@dasuska89 ved si dospela zena s 2 detmi. Tak rozmyslaj! Ak si nie si ista, pockaj par dni a urob test. To ti tu mame odobrit??

Logicky - ak mas nechraneny sex, sanca na tehotenstvo tam je vzdy.

miky25117
22. júl 2019

@dasuska89 máš fotku testu?

nika3136
22. júl 2019

@dasuska89
Ja neviem..... Akú radu chceš? Akú prosbu? Máš pravidelnú menštruáciu? Od toho závisí predpokladaná ovulácia. Ak by si včera otehotnela, určite kvôli tomu nechodíš cikať. Tehotné ženy močia častejšie kvôli tomu, že dieťa tlačí na močový mechúr.
Áno, teoreticky ti po 10tich dňoch môže už test ukázať pozitívny výsledok, keď si otehotnela.
Na internete je bežne dostupná kalkulačka ovulácie
Máš dostať v piatok, MS 28 dní, styk si mala pre 10timi dňami - 12teho, ovuláciu 19teho, pravdepodobne plodné obdobie 15-20teho
Z toho mi vychádza, že by si musela mať veľké šťastie, aby spermie prečkali v hrdle maternice taký čas, aby ťa oplodnili.
Hovorím za predpokladu, že máš pravidelnú menštruáciu a tým pádom ovuláciu.
Ale toto nie je ťažké vypočítať. Máš dve deti. Pober rozum a skús si najprv sama porátať namiesto toho, aby si zakladala nezmyselné diskusie

korunka1
22. júl 2019

Poniektoré témy by som zakázala 😉😂😀😅
....... nerobia dobrú reklamu ženám ako takým .......

evittam
22. júl 2019
veronikaszabova
22. júl 2019

@evittam 🙂 🙂

lubbi1
22. júl 2019

samozrejme, ze tu sanca je, uz vydrz do toho piatku ci pride ms alebo nie, potom skus urobit test ak nepride 🙂

evkamotka
22. júl 2019

Nerozumiem tymto temam. Ved mam styk, spravim test. Ak je negativny a menzes neprichadza, robim si kazde rano test kym nevidim dve kolajnice. Ak sa po tyzdni neukazuju, volam si za termin dr co sa deje

veronikaszabova
22. júl 2019

@evkamotka niektore si myslia, ze sme im pri tom svietili 🙂

dasuska89
autor
22. júl 2019

@lubbi1 ďakujem

andrejka159
22. júl 2019

@dasuska89 pri nechránenom styku je šnca vždy 🙂 fotku testu nemáš?

misel0806
23. júl 2019

@dasuska89 vždy je šanca keď máš nechránený pohl.styk Počkaj do piatku a urob test znovu ,držím palce

davlinka
1. aug 2019

Ahojky chcem sa opytat na vas nazor ? Dnes som si robila test ,najskor ukazal ducha a potom uz ostala len jedna palicka . Mali ste uz nieco take ?

misel0806
1. aug 2019

@davlinka toto vyzerá na chybný test

davlinka
1. aug 2019

@misel0806 si so mna srandu robí hh

misel0806
1. aug 2019

@davlinka skús inú značku ,,tento je rozmočený,,koľko ti meškajú

veronikaszabova
1. aug 2019

@davlinka moc premoceny

davlinka
1. aug 2019

@misel0806 zatial len 4 dni... Kupim asi clearblue v lekarni s tým som mala dobre skusenosti v minulosti. S mužom sme si prestali davat pozor a povedali si co ma byt bude ... Tak za to som zvedava ... Ale dakujem za posudok hh

davlinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre