Ahojte chcem sa spýtať síce mam dve deti ale pri nich to bolo úplne iné robila som si tehotenský test ja som tam nevidela nič ale kamarátka tam videla úplne slabú ale videla druhu čiarku a menštruáciu by som mala mat až v piatok a styk nechránený som mala asi pred 10 dňami a včera tiež...... Mohla by som byť tehotná? Stále chodím cikat
Ak máš nechránený styk tak stale je možnosť, takže môžeš byť, urob test o dva dni
No ťažko povedať, musíš len vydržať a zrobit si test neskôr.
ze “prosba”... 😂😂😂
Áno mam dve deti nemusíte byť také ustipacne a posmešne pri oboch mojich deťoch som bola v 3 mesiaci keď som to zistila a ešte aj na rizikovom a pred pol rokom som potratila tak repacte že sa vôbec niečo pýtam
My máme hádať a tipovať? 🙄 Či čo....
No baby, vytiahnite vestecke gule a ideme typovat 🙂
Ja som sa spýtala nič viac a ja som si myslela ze sú tu ženy ktoré poradia a pokevaju ale vidím ze keď sa tu človek niečo spýta tak ho len urážaju a vysmievaju ja som sa len spýtala ci mam radšej počkať na menštruáciu alebo skúsiť ešte trdt nič viac a posmesky si nechajte pre niekoho iného ďakujem
@dasuska89 ved si dospela zena s 2 detmi. Tak rozmyslaj! Ak si nie si ista, pockaj par dni a urob test. To ti tu mame odobrit??
Logicky - ak mas nechraneny sex, sanca na tehotenstvo tam je vzdy.
@dasuska89
Ja neviem..... Akú radu chceš? Akú prosbu? Máš pravidelnú menštruáciu? Od toho závisí predpokladaná ovulácia. Ak by si včera otehotnela, určite kvôli tomu nechodíš cikať. Tehotné ženy močia častejšie kvôli tomu, že dieťa tlačí na močový mechúr.
Áno, teoreticky ti po 10tich dňoch môže už test ukázať pozitívny výsledok, keď si otehotnela.
Na internete je bežne dostupná kalkulačka ovulácie
Máš dostať v piatok, MS 28 dní, styk si mala pre 10timi dňami - 12teho, ovuláciu 19teho, pravdepodobne plodné obdobie 15-20teho
Z toho mi vychádza, že by si musela mať veľké šťastie, aby spermie prečkali v hrdle maternice taký čas, aby ťa oplodnili.
Hovorím za predpokladu, že máš pravidelnú menštruáciu a tým pádom ovuláciu.
Ale toto nie je ťažké vypočítať. Máš dve deti. Pober rozum a skús si najprv sama porátať namiesto toho, aby si zakladala nezmyselné diskusie
Poniektoré témy by som zakázala 😉😂😀😅
....... nerobia dobrú reklamu ženám ako takým .......
@veronikaszabova A cim?
@evittam 🙂 🙂
samozrejme, ze tu sanca je, uz vydrz do toho piatku ci pride ms alebo nie, potom skus urobit test ak nepride 🙂
Nerozumiem tymto temam. Ved mam styk, spravim test. Ak je negativny a menzes neprichadza, robim si kazde rano test kym nevidim dve kolajnice. Ak sa po tyzdni neukazuju, volam si za termin dr co sa deje
@evkamotka niektore si myslia, ze sme im pri tom svietili 🙂
@dasuska89 pri nechránenom styku je šnca vždy 🙂 fotku testu nemáš?
@davlinka moc premoceny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dasuska89 samozrejme, ze by si mohla. Pokial si mala nechraneny styk, tak je tam ta moznost, ze jednoducho zena otehotnie.