Myslíte, že by som mohla byť tehotná?

izabelaje
26. aug 2024

Ahojte, stala sa mi taka vec ze sa mi priatel urobil na ruku, potom sme to so servitkami utreli a nasledne som si sla dat tampon. Ruky som si neumyla a bojim sa ze by som mohla byt v tom. Myslite ze by som mohla byt tehotna?

cyberk
26. aug 2024

Nastastie nie

klarissa25
26. aug 2024

Troll 🤣😀

stellarstar
26. aug 2024

@izabelaje lepšie si to nemohla vymyslieť? Btw? A načo tampón? Aby sa tam spermie nedostali dnu?

betulinka1
26. aug 2024

@izabelaje jasne, ze si asi tehotna, typujem na 10 tyzden. Zavolaj radsej gynekológovi on ti povie.

pe_mi
26. aug 2024

@izabelaje môj manžel sa urobil na plachtu a keď som si išla obliekať nohavičky a sadla som si holou riťou na posteľ , vieš čo sa stalo?tiež som otehotnela 🙆

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

@pe_mi isto nie z plachty 😂

izabelaje
autor
26. aug 2024

@stellarstar nie tampon som menila pretoze som mala menstruaciu

izabelaje
autor
26. aug 2024

@betulinka1 ja sa pytam normalne a chcem si vypocut vazny nazor pretoze sa bojim ze by som mohla byt v tom

nika_val
26. aug 2024

@izabelaje keby bolo také jednoduché otehotnieť tak všetky tie reprodukčné kliniky, by už dávno boli skrachovane
Odpovedz prosím úprimne: to si naozaj reálne myslíš ze je tak ľahké otehotnieť?

tiezjedna
26. aug 2024

@izabelaje ak si mala menštruáciu, tak ste sa ušulili o fajn sex až do konca 😉...keď už teda ste také🐷 že vám to nevadí😉

bejbs123
27. aug 2024

Esteze uz koncia prazdniny

izabelaje
autor
27. aug 2024

@nika_val viem ze nieje lahke otehotniet ale pocula som o vela pripadoch kde je mozne vsetko

stellarstar
27. aug 2024

@izabelaje treba dávať pozor aj v bazéne to ide lahko

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre