Ahojte chcela by som sa vas opytat ci ste sa nahodou nestretli stakym to problemom.
Vcera mi mal prist menzes, no neprisiel dnes rano som sla na zachod a ako som sa utrela na servitke malinka a velmi slabunka krv tak som si dala tampon ze fajn dostala som to.
potom som sla na wc o take tri hodinky cikat vytiahnem tanpon a na tampone slabo hnedy vytok ale tiez ho nebolo moc. Teraz pre zmenu ziadna krv ziaden vytok🤷🏻♀️.
Prsia ma bolia bradavky mavam casom vystupene. Sex sme mali nechraneny. A brusko ma sem tam dolu pobolieva. Test som si este nerobila pretoze ze by mi podla mna ukazal este negativny vysledok tym ze je este skoro ci?
@babyprinc sprav si test a budes vediet 🙂
@andrea_r016 Dakujem za odpoved 🙂
@babyprinc no keď ti neprišli, tak už môžeš robiť test.
Nic ine ako test ti neda odpoved. Ak je moc skoro a tehotna si, vysledok bude sice negativny, ale menzes nepride a o niekolko dni test proste zopakujes ;)
mne takto bezne startuje.. jeden den trochu, potom nic.. potom sa to rozbehne na dalsie dni. Este by som urcite pockala aspon den dva ako to bude pokracovat...
@3petka Ja som ta spomenula do diskusie ze ju chcem vediet presne od teba? Kto sa ide robit zaujimavym prosim ta! Uz ma to vazne vytaca ako niektore zeny sa chcu za kazdu cenu zviditelnit! Jedine kto sa tu robi zaujimavy si ty sama! Vidis nejaku osobu ze by reagovala tak ako ty? Pretoze ja tu vidim slusne odpovedajuce damy. a tych ktorych to nezaujima to absolutne nekomentuju. A nesud ma dalej ked ma absolutne nepoznas. Viac ti nemam co povedat.
Ano, mozes byt tehotna.
Nie, nemusis byt v tom.
Zial, na toto sa inak neda odpovedat. 😉 drzim palce nech je na teste to, co chces aby bolo.
Podla mna sa ti spusta normalna menstruacia
Ja som to mala rovnako. Miesto menstruacie toto, vytok z primesov krvy akoby. Kedze som myslela ze Menzes dala som tampon a nic tiez len trosku hnede. A to som mala asi 2 az 3 dni iba malicko. A tehotna som nebola aspon test neukazal. Cakam ci mi koncom mesiaca pride menzes, keď nie zas test a lekarka
@viestta mne oto neslo ale oto ze sa slusne pytam a ten komentar zrovna nebol nejaky mily.. Ja sa nerobim zaujimava mam pravo sa nieco opytat ked chcem. A ten kto mi chce odpovedat nech mi odpoveda. Kto chce mat blbe poznamky nech si ich necha na doma to ma fakt teraz najmenej zaujima. Test som si robila vysiel mi negativny, este pockam teda na menzes kym nepride len mi prislo cudne ze rano slaba krv a teraz nemam ani len stopu proste nic mam strach aj ci nemam nejaky problem gyn. Preto som sa chcela opytat ci sa stym niekto este nestretol. Som uz aj objednana gyn. Len som nedockava a chcela som sa opytat a zistit viac.
Zajtra prípadne pozajtra sa ms spustí...
Toto rozlúšti len dr....tu na MK nikto....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ach jaj čo už ti na toto napísať?