Myslíte si, že som tehotná?

paulina786
14. jún 2020

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. S priateľom mávame pohlavný styk nechránený, ale nerobí to do mňa. Vždy keď chceme druhý krát za deň mať pohlavný styk tak vždy sa ide vycikať. Mala som mať menšturáciu a namiesto nej som slbulinko krvácala 2-3dni. A potom už nič. Robila som si 2 tehotenské testy a ukazovali mi negatívne. Bolí ma podbruško hrozne ako keby som mala dostať menštuáciu a mávam hlavne večer pichanie tak trochu do pŕs a dnes ráno som sa dotkla bradaviek a mám ich citlivé. Malte s týmto baby prosím skúsenosti niektorá? 🙂 prosím poradte my pretože mám 17rokov a nejsom pripravená byť tehotná .

daganov
14. jún 2020

@paulina786 ďalšia téma ako cez kopirák. To ti tu nikto nepovie, nemáme vešteckú guľu, môžeš aj nemusíš byť. Ak nie si pripravená byť tehotná, môžem vedieť prečo sa nechrániš?

paulina786
autor
14. jún 2020

@daganov brala som antikoncepciu rok a dala som si pauzu na pól roka. Ja som sa len chcela opýtať či s týmto nemá niekto skúsenosť.

katarina9593
14. jún 2020

@paulina786 nechápem prečo nemáš antiku alebo teda ochranu ak neplánujes byť tehotná máš 17 ....a už by si mohla vedieť čo sa patrí nie ??🙂...hlavne keď máte nechránený styk 🤦🤦

paulina786
autor
14. jún 2020

@katarina9593 ja som vždy mávala nechránený styk aj pred tým ako som začala používať antikoncepciu, moj priateľ hovorí že je debilina zme by som bola tehotná lebo že by o tom vedel, dávame si velký pozor. Len som ešte nikdy nemala to že som trošku krvácala 2 dni a potom vlastne nič.

hettinka
14. jún 2020

@paulina786 áno, môžeš byt tehotna. A ak nie si pripravená na tehotenstvo, nesexuj s priateľom bez ochrany. Najmä nie s takým, ktorý tomu evidentne nerozumie, že pri nechránenom styku je vždy šanca otehotnieť, aj keď “dáva pozor”.

katarina9593
14. jún 2020

@paulina786 očividne priateľ tomu veľmi rozumie ... 🤦Vieš poviem ti len jedno je to z tvojej strany nezodpovedné a hlavne ešte keď máš 17...môže sa stať ...aj keď si dávaš pozor veľa veľa takých prípadov je ale ty si rozumieš najlepšie ... Je to na tebe ....

daganov
14. jún 2020

@paulina786 no ja som mala menštruáciu tiež slabšiu a len tri dni a bola som tehotná. Prezervatív asi nie je pre tvojho priateľa populárny, že? Keď ti tlačí kaleráby do hlavy. Ak nebudeš tehotná, tak na tom trvaj, že si ho natiahne, ináč, nech to ide rozbehať. Detí z prerušovanej súlože je plný modrý koník. A daj mu prečítať tento článok. https://www.rodinka.sk/zdravie/plodnost-zeny/pr...

paulina786
autor
14. jún 2020

@katarina9593 dobre ďakujem za názor 🙂 zajtra si skúsim spraviť ďalší tehotenský test a keď bude negatívny tak pojdem ku gymekológovi a nech mi už on povie čo a ako. Ja som sa len chcela spýtať či niekto nemal takú istú skúsenosť ako ja to je všetko 🙂

paulina786
autor
14. jún 2020

@daganov už som si ten článok čítala 🙂 hej viem toto ma tak zlaklo 😁

miskaamiska
14. jún 2020

@paulina786 keď máte nechránený sex, pravdaže je možnosť ze môžeš byť tehotná. Keď nechceš dieťa chráň sa. Nikto ti tu nevyveští či si alebo nie si tehotná. Urob si o pár dní ďalší alebo smer gynekológ.

daganov
14. jún 2020

@paulina786 urob si zajtra ráno test a objednaj sa gynekológovi, nech ti zoberie krv

paulina786
autor
14. jún 2020

@daganov už som sa objednala ,chcela som aj dnes si spraviť test len nedeľa a lekárne zatvorene 🙂 tak ja spm čítala veľa článkov a može to byť hocičo, možem mať cystu,ovuláciu aj z tej sa krváca tak uvidím teda 🙂

daganov
14. jún 2020

@paulina786 tak držím palce, aby to bol teraz len planý poplach a pristupuj odteraz k tomu zodpovednejšie

paulina786
autor
14. jún 2020

@daganov ďakujem 🙂

evkakozickova
14. jún 2020

@paulina786 ja som takto tiež otehotnela takže viem o tom svoje pokiaľ sa nijak nechránýte a máte prerušovanú súlož tak je to vždy riziko otehotnenia a je jedno ako veľmi si dávate pozor aj mi sme si dávali a stalo sa a podľa toho čo píšeš tak môžeš aj nemusíš skús ešte test

evkakozickova
14. jún 2020

@hettinka no presne

sunny8
14. jún 2020

50% áno 50% nie .. myslím že je to jasné

mia21188
14. jún 2020

@paulina786 twhotna byt mozes aj ked sa neurobi pretoze chlap kus spermii vyluci este pred😊.. mohlo ist o uhniezdovanie skus test neskor

janusa3015
14. jún 2020

@paulina786 ano môžeš byť... Keď máte nechránený pohlavný styk vždy je možnosť ze by si mohla byť tehotná... Ale naisto sa ti to nedá povedať ci si tehotná..... Ja mam teraz taky istý problem a to už mám doma dve detičky... Tiež ma boli už 10 dní v podbrušku ako keby som mala dosť čo predtým ma pobolievalo max. deň pre menzesom, okrem toho mam biely hustý výtok a prsia mam tiež na pocit bolestivé ale dnes som si robila test a bol negatívny dnes mi mešká 6 dní teraz neviem ci sa mi iba vytvára malo hcg alebo tam bude iný problém... A koľko ti meškajú?

janusa3015
14. jún 2020

Nemá tu s tým niekto skúsenosti že by mal podobne príznaky a test mu ukázal ze negativny ale nakoniec ste boli tehotná?

paulina786
autor
14. jún 2020

@janusa3015 keď mi mala začať menštriácia tak som ráno išla na wc itrela som sa a bolo tam hnedé(špinenie) tak som sa tešila že som dostala menštruaciu a dala som si tampon, vytiahla som ho a bola tam kvapka krvy iba kvapka, ja že fajn veď mi iba začína, druhý deň to iste , a na tretí deň už nič, nebolo to zvykom. Začala som sa potom báť a týždeň nič. Dnes ma začali bolieť bradavky keď si ich stlačím ma bolia. Mám pocit keď dýcham tak zboku na prsiach mam taku pichlavú bolesť ale keď sa ich dotknem tak ma nebolia, trocha ma bolí podbruško. Zajtra si idem urobiť test ďalší a uvidíme. A v utorok by som mala ísť gynekológovi. Ale výtok nemám žiadny. Možno som krvácala aj z ovulácie že sa mi to posunulo. Vobec neviem ešte som taketo niečo nezažila. Alebo to može byť z toho že som prestala brať antikoncepciu.

aalzbetkaa
14. jún 2020

@paulina786 potom napíš ako si dopadla.... Lebo fakt - keď nechcem dieťa, tak si dávam fest pozor (nič v zlom) 🙂

janusa3015
14. jún 2020

@paulina786 daj vedieť ako to dopadlo... A koľko dní máš od očakávaného menzesu? Ja som čítala že niektorým ženam ukázal pozitívny test niekedy aj po mesiaci ale tak takých prípadov asi veľa nieje...

milka1988
14. jún 2020

@paulina786 No moja zlata ale davat pozor nestaci! Aj v tej troska ejakulatu su spermie a z takeho prerusovaneho styku bez antiky som otehotnela...tiez sme si "davali" pozor. Takze kludne moses byt tehotna. Ak nechces mat dieta v takom veku bud kondom alebo antika. Nic medzi.tym nie je. Alebo nemat sex vôbec....

kitycat
14. jún 2020

@paulina786 miesto cikania pred druhym sexom by mal umyt zaschnute semeno
🤦

paulina786
autor
15. jún 2020

@janusa3015 už je to týždeň

mia21188
15. jún 2020

@paulina786 a test?

sense
15. jún 2020

Ano mozes byt tehotna...ale aj nemusis... kazdy chlap ti bude tvrdit ze si da pozor, a ze jemu sa.to nemoze stat zeby o tom.vedel..ale nasledky znasa vzdy zena ked sa pritrafi...prero ma byt zena zodpovednejsia

paulina786
autor
15. jún 2020

@mia21188 robila som si ho po asi 3-4 dňoch a bol nehatívny dnes si idem kúpiť tehotenský test a spraviť zas tak vám dám vedieť

mia21188
15. jún 2020

@paulina786 dobree.. drzim palceky🥰 momentalne aj ja som v takom ze len cakam kedy vyjde pozitovny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre