Myslíte si, že môžem byť tehotná?

otaznik16
26. máj 2012

Ahojte ,
mám nepravidelný cyklus od 30-35 dní cca a posledný menzes mi začal 7.5.2012, čiže som v ovulácii momentálne. 24.5. som mala nechránený pohl.styk, ale partner sa do mňa nevystriekal,išlo to na bruško..Všimla som si však,že mám troška aj na veľkých piskoch,keď som sa utrela skúsila som aj dnu,či to tam nie je a tam nič také nebolo. Naozaj skoro všetko bolo vonku. Len mám strach predsa len,že čo ak. Partner mal pár alko drinkov v sebe a predtým sme boli skoro celý deň vo wellnesse(sauny,bazény a tak.) . Čítala som,že práve alkohol,teplo (sauny) , a psychická nerovnováha resp. problémy a trápenie ničia mužove spermie.a tak isto aj šancu ženy na otehotnenie. len či je to pravda.. Včera , deň po sexe, som mala svalovicu aj na prsiach akoby. Dnes je to už lepšie, len sa mi k tomu pridružili akoby také pichanie občasné vo vaječníkoch, začali ma svrbieť pysky zvonka už večer včera a dnes mám aj taký tvarohovitejší,hustý biely výtok bez zápachu.. Ten výtok mávam častejšie a hlavne počas ovulácie, stále som na gynde a na mastičkách,tabletkách kvôli tomu výtoku práve. Takže mám aj problémy s tým troška a ani nie rok dozadu,čo som mala zápal vaječníka. Samozrejme test si spravím o pár dni. Ale dovtedy ma asi porazí. Čo si myslíte? Ďakujem za každú skúsenosť, radu, názor...

omnia23
26. máj 2012

Vytok mas pravdepodobne preto,pretoze mas mykozu alebo kvasinku,kedze to mas kontinualne,tak to mas neliecene tak ako by si mala mat.Ak si myslis,ze si tehotna,urob si test.

Ja neviem,co su toto za otazky,ci to sem pisu pubertacky alebo si niekto robi srandu,zakladne znalosti 9.rocnik ZŠ Vam chybaju.

lauritka
26. máj 2012

podla toho co popisujes mas mykozu. treba ist k lekarovi. otehotniet sa da aj z prerusovaneho styku, par kvapiek sa moze dostat aj dnu, ked nevytiahne vcas.. cize musis cakat do terminu ms a testnut..
ale tie caste mykozy tiez nie su velmi v poriadku, porad sa s lekarom.

olifcek
26. máj 2012

staci kvapka a si tehu. odporucam chraneny pohl. styk ak si nezelas otehotniet

a ak mas svrbenie, treba dat canesten...

petraxy6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre