Ahooooj,už je to 8 dní od kedy som si našla pozitívny tehotenský test. Čiarka nesilnie nejako extra. Vždy sa ukáže hneď v limite ale vôbec nie extra silná,ako tu niektoré dávate. Mám sa báť? Je to podmienené intenzitou čiarky ale proste stačí že tá druhá tam je ? Ďakujem.
To je to iste ako keď máš MA a na teste koľajnice
Je to trosku diskutabilne. HCG ma obden rast a teda aj testy by mali tmavnut. No kazda znacka obsahuje inak farbiva, cize sa na to neda 100% spolahnut.
Ak mas nejake pochybnosti, ci vsetko ide tak ako ma, tak zbehni k dr.na krv a za 2dni na kontrolny odber.
Mne čiarka netmavla skúšala som aj digitálne testy a stále ukazovali 2-3 a neskončilo to dobre potratila som v 6 tt😭😭😭 Ale to nemusí byť tvoj prípad držím palce nech to dobre dopadne.
nechcem ta strasit ale u mňa ciarka nesilnela týždeň a bolo biochemicke
ja som pouzivala tie isté testy, 1x bola čiarka pekne viditeľná, ale slabšia ako kontrolná a o 5 dni bola brutal tmavá, uplne ako kontrolná, drzim prsty
Ja som mala to isté. Od utorka do soboty stále rovnaká ciarka. Žiaden duch ale slabá ciarka pekne viditeľná. V sobotu večer už len duch a ráno negatívny. Vysadila som utrogestan a v pondelok som dostala ms😪 takže biochemicke. Pri dcérke mi ciarka silnela viditeľné každý druhý deň a mala som aj rôzne značky testov.. Držím palce aby z teba to bolo inak
No u mňa keď nesilnela tiež to bolo zle znamenie.. Zazila som to 2x...
zalezi od testu, kolko ma farbiva a ako ti stupa HCG cisto teoreticky by sa hodnota HCG mala zdvojnasobit kazde 2-3 dni a teda ciarka by mala kusok tmavnut ALE ak si testovala neskor a uz tmava bola, tak tam zasa nejake velke rozdiely uz neuvidis 🙂
a vobec si teraz nerob z toho stres - niekomu netmavne a vsetko je ako ma, niekomu tmavne a nie je vsetko ako ma (ja som tak mala dve biochemicke, krasne tmavla, este v den ked som zacala krvacat mi digi test ukazal 2-3 co uplne sedelo), hlavu hore a drzim paste! 🤞🏻
@cookie29
@jaja8_9
@mikasz
@1lucinka123
@luci_ba
@nela6
@beruska1108
@hennyinnsbruck
@petamich
Ďakujem vám za skúsenosti. Ono u mňa je to tak,že keď si ten test urobím tak čiarka je tam okamžite ,ale teda intenzita stále tá istá. Nie je to žiadny duch ale ani taká silná ako tu niektoré baby zverejňujú,že jeden deň mali taký a o päť dní už silné čiary....takže mne už ostáva len čakať. Biochemické som už zažila a to som mala mozbo tri dni ducha , ktorý nesilnel a potom aj MS došla,skôr som sa obávala toho mimomaternicového. Ale je mi jasné, že to už žiadno nezmením teraz a nádej umiera posledná. Ďakujem ešte raz za vaše odpovede.
Daj foto nemas? 😊
@hennyinnsbruck v takejto intenzite sa to drží , ešte počkám 3-4 dni a ak bude stále takato tak smola
Fu no slabé sú dosť... 🤔
Nechcem strasit, ale mamatest robi naozaj silne ciarky a toto je dost slabe😕 ja by som zbehla na krv k dr
Drzim palce
@mikasz už počkám do utorka, ja už som s tým v podstate zmierená,že to nebude zdravo prebiehajúce tehotenstvo ale že to odíde alebo teda môže byť aj mimoternicove
Pozri, moje kamarátky mali odo mňa o koľko slabšie testy a detičky majú a ja som mala červené koľajnice podľa testu veľmi prosperuje tehu a bol to MA 🙂 podľa krvi budes vedieť ako na tom si, nechcem dávať zbytočne nádeje ale u mňa to bolo takto, bez ultrazvuku a odberu na hcg ti nikto nepovie ako to skutočne je, a áno mali by byť už trošku silnejšie
Ahoj, ako si nakoniec dopadla?? Viem, že to je už vyše roka ale nechcem zakladať novú diskusiu... Bola si nakoniec tehu?
@levandulova111 ahoj, bolo to biochemické tehotenstvo a nedopadlo to dobre. Čiarka postupne zmizla a neskôr prišla veľmi silná menštruácia. Ale poteším ťa, v máji som otehotnela a už to dobre dopadlo, dcérka má už tri mesiace takže držím palce 🥰🙏
Ja som deň pred ms (utorok)mala slabého ducha, na druhý deň, kedy mala prísť ms (v stredu) som mala čiarku silnejšiu, o dva dni, dnes v piatok ráno rovnako sýta čiarka ako v deň ms... Zľakla som sa, ale spravila som si test aj poobede a ten už je silnejší... Tak uvidíme, čo z toho bude 😁 ďakujem a prajem veľa zdravíčka ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tehotensky test ukazuje pritomnost HCG v moci, nie jeho mnozstvo... takze nie, silniet nemusi, najma pokial si na zaciatku nemala nejakeho ducha, ale normalnu ciarku. Akoze nikto nezaruci, ze je vsetko v poriadku, ale urcite je to normalne. Blahozelam