Dobry den chcem sa spytat musi byt spinenie alebo ruzovkasty vytok pri tehotenstve? alebo pri uhniezdovani? dakujem za radu
Ahoj nemusí ale ja som pri druhom tehotenstve mala ružový pri uhniezdovani 🙂
@lucinka1988
@mess123
Mam take zvlastne pocity mam aj bolesti v podbrusku ale len niekedy alebo vajecnik niekedy aj krize meska mi ms 2dni plus som mala pred tyzdnom hlieny cudny vytok hustejsi priesvitny ale nic mi neboli a potom som bola uplne sucha a teraz uz je vsetko ok .
Nie. Mala som iba pri prvom tehotenstve.
Pri 3 teho som nemala ruzovy ani raz. Test si si robila?
Ja som to nemala,iba bolesti ako pri ms
@miadi zatial nie mam aj nafuknute podbrusko mozno zmena pocasia vykivy hormonou idem si dnes urobit asi test
Ráno treba robyt test😊
@marion30 tie mam aj ja bolest krizov podbruska
Presne tak som mala aj ja,až tak že som chodiť nemohla😬 a bolo to tam,skús test a uvidíš,moc držím palce ❤️
@marion30 no uvidim dnes som si nerobila uvidim zajtra
Tak ako?🙂
očakávame fotku testu ;)
Foto nemáš?ani náznak?
@marion30 neskor odfotim ale ani naznak nic nevadi meska 3dni tak asi pocasie to bude
@marion30 test je znacky my baby
@marion30 tento som mala doma tak neviem ci je spolahlivy skusim o par dni ked nie tak nie co uz
ostáva len dúfat, že o pár dní sa tam niečo objaví 🙂 -zatiaľ tam ja ničnevidim :/
@luci_ba ani ja veru. podbrusko ma stale boli
Tam nič veru,možno ešte neskôr skusit ak nebude ms,ak aj nie,tak nabudúce 😘
@marion30 nevadí 😊
Baby ahojte dnes som 27.den cyklu dnes robený test poobede a teraz ružový výtok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemusí, nemala som to ani raz a vajíčko sa uhniezdilo, ani som netušila, kedy k tomu prišlo.