Pomooc ja sa asi zbláznim písala som sem príspevok 31.8 že či môžem byt tehotná ak som mala s partnerom 3krat nechránený styk ale v neplodné dni a potom už s kondómom dva krat a že mám dostať ms dnes (31.8) .. No nedostala som ju mešká mi už 3dni prsia ma bolia tak ako vždy a mala som včera aj pobolievanie podbruška a bolesť krížov... Viem že možno mi len mešká zo stresu aký prežívam už 4dni lebo sa bojim že som tehotná.. Nemavam ju sice pravidelnú niekedy príde skor a niekedy neskôr.. Preto sa vás pytam koľko mi môže najviac meškať ms zo stresu? Môže mi stres ms aj vynechať? Co myslite môžem byt v tom? Keď sme mali ten nechránený styk 3x sa urobil vedla a mala som neplodné dni takze to asi vylucujem. Potom dva krát s ochranou v plodne dni ale mám otázku.. priateľ ma dosť veľké prirodzenie a mohlo sa nieco stat že keď mu bol kondom menší mohlo to nejako vytiect von alebo nieco? Lebo nemal ten prezervativ úplne na korení.. Prepáčte že sem píšem take podrobnosti ale sme ženy a ja sa nemám skym poradit :((
Asi si zajtra kúpim test a uvidím no bojim sa.. A nejaké rady na vyvolanie ms prosím ? aký test je najlepsi podľa vás a aka je cena dakujem pekne vopred za rady..
Telo nie je stroj. Niekedy sa stane, že ms vynechá pár dní a podobne. No urob si test. Len tak budeš amt istotu.
Nikto ti nezaručí na 100%, že nie si tehotná, pretože ani prezervatív nie je 100% ochrana a kvapôčky lásky fungujú aj tak, ale ak by si bola, bol by to prípad asi 1 k miliónu. Po troch dňoch meškania ti test neukáže, či si tehotná alebo nie.
Stres môže spôsobiť meškanie, mne napríklad v pohode aj 10-12 dní. Na "vyvolanie" pomáha teplý kúpeľ, červené víno, masírovanie brucha...
Nabudúce odporúčam viac rozmýšľať pred tým, ako ideš sexovať 😉
Prosím vas po koľkých dňoch od meškania ms mi test ukáže ak by som bola v tom
Mám 17 ;) s priateľom som dosť dlho ale bojim sa ešte sa mi taká vec nestala nemôžeme prijať dieťa keďže ešte študujem .. doteraz som brala vnutromaternicove
Test už by ti mal ukázať ak si tehotná.
@kiki122 ak sa nespravil do teba, tak podla mna mini sanca na to byt tehotna- ja som z toho nikdy neotehotnela, ale az ked sme chceli. ale zasa na plodne neplodne dni by som sa nespoliehala, ja som otehotnela cez moje ,,neplodne,, dni. v tvojom veku by som si davala pozor a pouzivala vzdy kondom nech sa nestresujes 🙂
@petkaaa Kup si v lekarni hociaky test najlacnejsi(cca 2-3e) urcite ti uz ukaze. Podla coho vies ze si mala neplodne dni? Ovulaciu mozes mat v hociktory den cyklu aj pocas menstruacie aj tesne pred aj po. Prerusovana suloz nie je antikoncepcia! Partner nemusi vyvrcholit aj preejakulat obsahuje spermie, takto vznika vela nezelanych tehotenstiev lebo este existuju zeny ktore veria ze pri prerusovanej sulozi nie je mozne otehotniet.
@kiki122 aj my sme si davali pozor a vobec neviem ako ani by ma nenapdlo vtedy,menzes meskal a ja uz som tusila a v den ocakavanej menstruacie kolajnice jak svet ziadny duch veru.Skus otestovat
Ako si dopadla? Si, ci nie si?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kiki122 správ si test alebo chod k lekárovi aby ti dal injekciu na vyvolanie ms