Ahojte baby,
2 dni mi mešká menštruácia. Robila som si tehu test výsledok negatívny.. Od poslednej menštruácie ubehli 4 týždne a 2 dni.. Cyklus mávam pravidelný 28 dňový. Zhruba týždeň dozadu som špinila ale nič strašné.. Keď mi dva dni mešká menštruácia už by test asi ukázal ci som v tom alebo nie, či?
Ďakujem pekne za odpovede vopred 😊
@janulienka_janka vacsinou ano, ale kludne si mohla mat posunutu ovulaciu a ukaze neskor. Nemas odsledovane kedy si ju mala? Aku citlivost mal test? Robeny z ranneho mocu?
Ešte nemusí vobec ukázať. Ešte je skoro. Mne napr ani po 7 dňovom meškani neukázalo. Až ďalší týždeň iba slabé čistky.
@mikasz mala som ju okolo 22-24 február.. 23 a 24 sme sa nejak s mužom rozšupli 🤣🤣 snažili sme sa dávať pozor ale žiaľ nepodarilo sa úplne.. Mam také mierne bolesti v podbrušku ale neviem ci je to z kapusty z obeda 🙈🤣 alebo by mohla prísť menštruácia.. Väčšinou tak dva dni pred MS špinim.. Teraz vôbec
@petrisa213 fuha tak skúsim ešte počkať.. V balení boli 2 testy takže počkám zo pár dní a skúsim urobiť.. Ďakujem 😊
@mikasz nebol robeny z ranného moču ale teraz večer.. Bola som nedočkavá 🤣
@janulienka_janka to je uz skoro 3t od ovu, to by ti uz test ukazal tehu. Vyskusaj teda pockat 2dni a sprav z ranneho mocu
@janulienka_janka ja vtedy ale mala posunútu ovuláciu určite, bola som čerstvo po pôrode 🙈 teraz mi test napr až na 5 deň meškania ukázal slabucku čiarku. Každá to mame inak, daj tomu ešte tak 2 dni a skus 😉
@mikasz áno tiež si myslím že by to už asi ukázalo.. 😊 Ďakujem pekne vyskúšam
@petrisa213 ďakujem pekne za odpoveď ❤️
@janulienka_janka ahoj, ako to prosim ta nakoniec dopadlo? 🙂 tiez akurat 3. den meskam, test z ranneho mocu negativny, tak premyslam co sa deje 😁 chystam sa spravit si teste este v piatok 🙈
@veronice ahoooj ms mi meškala cca 2 týždne a tehu to nebolo... 🙈Bola som aj na gynde a ze som. Mala vysokú sliznicu že preto mi meškali.. O mesiac mi meškala zas ale už som testy nerobila lebo som myslela ze zas sa niečo deje... Testovala som až po tyzsni meškania a tadaaaaa // koľajnice ako svet 🤣🤣🤣 takže ten marec to nevyšlo až v apríli 😁 aktuálne som 8+5
@janulienka_janka ooooo tak perfektneeee 😍😍 drzim palce az do uspesneho konca 🤗🤗❤️🍀💪💪
@veronice Dakujeeem 😘😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.