poradte mi,,,dne som bola na vyvolávačke ..menštruácia mi mešká 4 dni..možem byť aj tak tehotná a može sa stať že by tá mrcha neprišla,?test bol negativny..
Môžeš byť tehotná. Mne raz mudr. dávala vyvolávačku s tým, že ak ms nepríde, tak som zrejme v tom... Dobre sa na tom zabávala, ale mne to jedno nebolo. V každom prípade, vyvolávačka vraj bábu neuškodí. Tak ak nedojde ms za tých 10 dní, budeš musieť ešte raz navštíviť svojho mudr.
mne po prvej vyvolavacke neprisla- testy negativne, tak mam pichnutu druhu...dnes je 5-ty den a stale nic...
Mne meskal menzes 4 dni, isla som na vyvolavacku, gyn ma prezrel, po tehu ani stopy, pichol vyvolavacku, a nic. Po dvoch tyzdnsch som isla na vyvolavacku opat, na ultrazvuku nic, tehu test negativny a menzes tiez nic. Tretiu som uz nedostala, vtedy uz bolo vidiet na ultrazvuku fazulku 🙂 Dnes je z tej fazulky 14 mesacne dietatko 🙂
niektorym kockam pride menzes aj neskor po vyvolavacke. kamoska tusim cakala az 12 dni no potom prisli. vies nie kazdy znasa tieto injekcie rovnako
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj,ak si bola dnes na vyvolavacke,tak menzes mozes cakat do 9-tich dni priblizne,mne prisiel asi na 4az 5 den,ak si mala test negativny,tehotna by si nemala byt 😉