Ahojte, je mozne že by som mala prve príznaky tehotenstva?
Ovuláciu som mala pred 5timi dnami a posledné dva dni ma boli podbrusko (tlak, pocit ako keby mam dostat MS) a je mi chvilkami na zvracanie. Pred ovuláciou som nemala bolesti ani mi nebolo zle. Budem vďačná za vas nazor poprípade skusenosti. Ďakujem 😊😊
@sany4554 nie. 5 dni po ovulacii rozhodne nie. priznaky prichadzaju pritomnostou tehotenskeho hormonu, tj. pozitivnym tehotenstkym testom. ja som zacsla.mat priznaky 2 tyzdne po vymeskaní MS , samozrejme okrem vynechanej menstruácie a pozitivneho testu.okrem ineho sa bábo uhniezduje cca 9 dpo a v case 5 dpo len putuje do maternice v podobe zhluku buniek. HcG sa zacina uvolnovat az po uhniezdení bábätka. najskôr si príznaky nahovarate alebo mate pokazeny zaludok. samozrejme nie je vylucene ze neskôr v tomto cykle otehotniete, no momentale je fyzicky nemozne byt tehotna.
@snazilka_bio_mamka dobre, ale tie bolesti v podbrušku nemozu byt pri uhnizdovani? Pocula som viac prípadov ze niektore cítia aj uhniezdovanie presne takto bolesťami v podbrušku
@snazilka_bio_mamka pride mi divne ze sa mi to vsetko zacalo az po ovulácii a pohlavnom styku, ze mi je nevoľno a boli ma podbrusko, nahovárať asi si to nenahovaram to asi ani nejde si nahovárať ze mi je zle od zaludka chvilkami.
@doris11 snazim sa nato nemyslieť ale mam tie bolesti nonstop a zacalo mi to az po tej ovulácii, uvidim pockam este par dni a urobim si test a ked nic pojdem k lekárovi, som po vysadení antikoncepcie a nemam MS uz 3 mesiace takze v podstate ani neviem ci vtedy ta ovulacia bola ale ratala som to podla toho co som mala ked som mala MS v poriadku, tak neviem.
bola som 4 krát tehu, ale nikdy som necítila bolesť pri uhn.
držím palce
@sany4554 a si si ista ze ovu uz bola?
@wejuska7910 robila som si ovulacne testy a najprv tam bol silnejsi prúžok a dalsie dni uz bol bledší a bledší takze si myslim ze som mala niekedy vtedy ale niesom si ista
Bola som uz raz tehotna ale bolo to biochemické tehotenstvo a vtedy som nemala bolesti ani nič som necitila
Dnes som si robila ovulacny test ci nahodou nemam toto z ovulácie a bol uplne slaby pásik takze negatívne
Ja mam niekedy po ovulacii krce v podbrusku az kym mi nezacne menstruacia cize na tie krce by som sa az tak nespoliehala. Keby zacali tak 10-14 dni po ovu to by uz bolo ine. Stale vsak by mohli signalizovat aj bliziacu sa me struaciu. Cize ozaj sa radsej na tie krce nespoliehaj :/
@sany4554 ale musi byt bud rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna ciarka,iba vtedy je pozitivny
A aj ako píšeš že si po vysadení antikoncepcie, ešte to môžeš mat celé rozhádzané, ten cyklus a telo sa niekedy dáva dlho dokopy.. píšeš že nemáš menzes už 3 mesiace.. tak neviem, nechcem ta sklamať ale príznaky tehotenstva to asi určite nebudu, nemôže to byt predsa len prichádzajúca ms?
@sany4554 podľa máš ovuláciu alebo ti začína menštruacia. Ovulaciu si mala potvrdenú lekárom? lebo ak nie, nevieš kedy mas ovualciu. Ak napises ze podľa apky tak si rovno odhodím mozgy.
@sany4554 k lekarovi načo ides? ak ti aj vyjde pozitivny test max v den meskania MS tak ku gynekologovi sa chodí min. týždne po vynechaní.
@snazilka_bio_mamka k lekarovi idem 20.teho az
Lebo nemam MS uz 3 mesiace… ved ale načo sa tu rozčulujete? ja som sa pytala ci to niekto tak mal, videla som tu viacej bab tak pisat že take príznaky maly a boli tehotné 😃
@sany4554 ja sa nerozculujen, len som ti odpovdala.. fuh ak 3 mesiace nemas MS tak tam bude iny problem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tri dni po ovulácii príznaky? Nie