Môžu to byť príznaky tehotenstva?

besna123
2. okt 2019

Prsia má trochu pobolievaju a mám bolesti v podbrušku raz na jednej strane raz na druhej a som 4 dni pred menštruáciou a po Asi 7-10 minútach mi ukázal toto test... a samozrejme test som mala ponorený tak 5sekund neviem ako mám brat ten test nechcem sa tešiť z niečoho čo ani nemusí byt... čo si mám myslieť ja už tak veľmi chcem byt tehotná že....

nikusiak9
2. okt 2019

@besna123 urobit znova, je rozpity

besna123
autor
2. okt 2019

@nikusiak9 takze nieje šanca žiadna čo?

sonicka96
2. okt 2019

@besna123 ona ti nenapísala že je negatívny 🙂 napísala ti že je rozpustný, čiže buď si ho tam nechala dlhšie ako 5s akútnom si ho moc namočila 🙂 v krabičke sú dva testy takže zajtra ráno sprav ďalší 🙂

besna123
autor
2. okt 2019

@sonicka96 dnes to už asi nemá význam však? Posledný krat sme spolu spali 8 tento mesiac ... manžel pracuje v zahranici

monro
2. okt 2019

tento test je chybný, treba zopakovat. najlepsie z ranneho mocu.

veronikaszabova
2. okt 2019

@besna123 ak si v case vynechania MS, je jedno kedy urobis test.
Ten test je chybny.

nistika
2. okt 2019

ale veď vedľa tej machule je nejaka ciarka ci to len zle vidim? podla mna môže byť pozitívny a rozpitý zároveň

veronikaszabova
2. okt 2019

@nistika to je kanalik

besna123
autor
2. okt 2019

@veronikaszabova
Menštruáciu mám dostať až 5.11 a chodí mi presne 🙂 nevadí na sklamanie som si už pomaly zvykla 🙂

veronikaszabova
2. okt 2019

@besna123 november??

veronikaszabova
2. okt 2019

@besna123 pozeram, ze 4dni pred MS. Pockaj, ci budu meskat a sprav si potom test

montemotherone
2. okt 2019

"Zdravím vás, chcela som sa spýtať už s snažíme vyše roka o dieťatko"... Nabudúce stačí "Som tehotná?"... 🤦‍♀️ Alebo klikni na milión tém s týmto názvom

marion30
2. okt 2019

@besna123 určite vyskúšaj druhý, tento je premoceny, držím palce✊

domciiik
2. okt 2019

Ahojte, chcem sa len spýtať ja by som mala tiež eštelen dostať MS... ale mám zvláštne pocity nafukovanie, závraty, citlivé prsníky, častejšie močenie a občasne nevoľnosti... s priateľom sa pokúšame o dieťatko už cca pol roka ale zatiaľ bezúspešne, len neviem či radšej čakať alebo skúsiť aj test, MS mám dostať za 10 dni tak neviem či by to malo zmysel 🤔🙄

veronikaszabova
2. okt 2019

@domciiik no urcite nemalo, lebo by ti nic este neukazal.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre