Prsia má trochu pobolievaju a mám bolesti v podbrušku raz na jednej strane raz na druhej a som 4 dni pred menštruáciou a po Asi 7-10 minútach mi ukázal toto test... a samozrejme test som mala ponorený tak 5sekund neviem ako mám brat ten test nechcem sa tešiť z niečoho čo ani nemusí byt... čo si mám myslieť ja už tak veľmi chcem byt tehotná že....
tento test je chybný, treba zopakovat. najlepsie z ranneho mocu.
@besna123 ak si v case vynechania MS, je jedno kedy urobis test.
Ten test je chybny.
ale veď vedľa tej machule je nejaka ciarka ci to len zle vidim? podla mna môže byť pozitívny a rozpitý zároveň
@nistika to je kanalik
@veronikaszabova
Menštruáciu mám dostať až 5.11 a chodí mi presne 🙂 nevadí na sklamanie som si už pomaly zvykla 🙂
@besna123 november??
@besna123 pozeram, ze 4dni pred MS. Pockaj, ci budu meskat a sprav si potom test
"Zdravím vás, chcela som sa spýtať už s snažíme vyše roka o dieťatko"... Nabudúce stačí "Som tehotná?"... 🤦♀️ Alebo klikni na milión tém s týmto názvom
Ahojte, chcem sa len spýtať ja by som mala tiež eštelen dostať MS... ale mám zvláštne pocity nafukovanie, závraty, citlivé prsníky, častejšie močenie a občasne nevoľnosti... s priateľom sa pokúšame o dieťatko už cca pol roka ale zatiaľ bezúspešne, len neviem či radšej čakať alebo skúsiť aj test, MS mám dostať za 10 dni tak neviem či by to malo zmysel 🤔🙄
@domciiik no urcite nemalo, lebo by ti nic este neukazal.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@besna123 urobit znova, je rozpity