Môžu sa tak rapídne meniť, resp. vymiznúť tehu príznaky?

14. aug 2020

Ahojte dievčatá,potrebujem asi trocha ukľudniť ,že je všetko v poriadku ,aj keď mám pocit,že všetký moje tehu náznaky (zápcha, motanie hlavy, zle od žalúdka, bolesti podbruška) zmizli. Od stredy mám pocit ako by som ani tehotná nebola a dovtedy som ledva stála na nohách. Jedine ,čo od včera pociťujem a doteraz som nikdy ani pri MS nemala sú citlivejšie prsia, ako keby som na nich mala modriny,keď sa ich dotknem. Môže to všetko takto zo dňa na deň prejsť a pritom byť všetko ok? Som 7-8tt.

dominika8590
14. aug 2020

Ahoj. Myslím že sa nemusíš báť. Aj ja som to zažila pred pár dňami a zlakla som sa. Ale vyčítala som, že niekedy príznaky ustúpia na pár dní a potom sa zas vrátia. Ja som mala najprv dosť kŕče v podbrušku a z ničoho nič prestali. Začala som mať aj hnedy výtok. Strašne som sa zlakla a šli sme na pohotovosť. Ale všetko bolo v poriadku. A potom som začala znova cítiť pod bruško, ale už menej. A prsia ma bolia ku večeru, cez deň menej ale asi to tak má byť. Radšej si už nevšímam samu seba a čakám na kontrolu 😀 lebo by som sa len vyplašila. Tiež som asi 7tt ale po umelom oplodnení . V pondelok máme ísť na sono, tak sa snažím myslieť pozitívne. Ale niekedy to nejde nepozorovat sa. Snažím sa sústrediť len na pondelok 😊

autor
14. aug 2020

@dominika8590 Ďakujem za skúsenosť. Dúfam,že bude všetko v poriadku. Mám kontrolu o dva týždne a asi sa dovtedy zbláznim 🙂

miskamichalka
14. aug 2020

Aj ja som to zazila a od 10tt do 18 tt som sa nedokazala z.postele postavit ako mi bolo zle 🙂 drzim palce,

noami12
14. aug 2020

Ja mam to iste tiež som 7-8 tt 🙂

dominika8590
14. aug 2020

Verím ti, ja by som bola najradšej keby som mala kontrolu každý tretí deň aspoň 😂😂😂časom sa hádam ukludním 😀 držím palce nech je všetko ako má byť

autor
14. aug 2020

@miskamichalka Joj ja by som radšej od rána do večera zvracala ako takéto nič. To by som aspoň mala pocit,že hormóny pracujú.

autor
14. aug 2020

@noami12 A kedy máš kontrolu u dr?

autor
14. aug 2020

@dominika8590 Ďakujem, dúfam,že vsetko bude dobré 🙂 Ale presne tak ako píšeš,najradšej aj každý deň byť u dr 🙂 . Ono ten pocit neistoty je strašný.

noami12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
noami12
14. aug 2020

Ja už som mala dve prvé keď vyšli testiky a druhu som mala o 2 zydne teraz pôjdem na tretiu 11.9. Ty kedy máš

autor
14. aug 2020

@noami12 Ja mám tiež dve za sebou,mala som druhú ,keď som bola 5+1tt,ale videl len gest.vacok a teraz má dovolenku,tak kontrolu mám koncom augusta. Len sa modlím ,nech je všetko ok.

livuska124
14. aug 2020

Ahoj, napíšem ti dve vlastné skúsenosti. Pri prvom tehotenstve mi všetky príznaky vymizli zo dňa na deň cca v 10. tt. Tiež som čítala na nete aj zlé aj dobré skúsenosti, ale som dúfala, že keď nekrvácam, tak je všetko ok. Keď som však v 12. tt šla na kontrolu, bolo už dieťatko mŕtve cca dva týždne (missed abort), musela som na kyret (keďže som nepotratila spontánne). Pri druhom tehotenstve sa mi to zopakovalo, cca v 13 tt. mi znovu vymizli tehotenské príznaky, tak som (po predošlej skúsenosti) bežala ku svojmu Dr. Našťastie bolo dieťa v poriadku. Držím palce, nech ty si ten druhý prípad a aby bolo maličké v poriadku ❤

noami12
14. aug 2020

Malo by byť lebo keď som bola v medzi 6 a 7 týždňom tak už bilo aj srdiečko. Ja tiež sa bojím stále najradšej by som chodila každý týždeň ci je všetko okej.. Ale držím palce určite bude všetko okej 🙂 aj berieš nejaké lieky?

noami12
14. aug 2020

A ty nemáš žiadne príznaky alebo co? Ja mam iba ze ma bolia prsia hlavne večer v noci a ráno, ale sem tam aj počas dňa. Nechuti mi barco jest viac som hladná, keď aj niečo dám do seba tak väčšinou nasilu lebo nedokážem od toho jak mi je zle sa aj najesť, sem tam mam bolesť v podbrušku ale také nič že to hneď prejde. Ale teraz už tak ani moc nie, okrem toho ze mam nechuť jest a tie prsia bolia tak ako napínanie už sa stratilo posledné dni.

messalina
14. aug 2020

Moze, mne sa to stalo teraz v 9tt z nicoho nic vsetko preslo (zle mi bolo cele dni, grcala som, prsia naliate, nevladna...) , ale o par dni zase priznaky aj ked o 80% lepsie ako v tom druhom mesiaci. Teraz som 13tt a babo je v uplnom poriadku 🙂 mysli pozitivne a bud rada ze ti je lepsie ;)

dominika8590
14. aug 2020

Ešte som chcela napísať že som tiež mala zamlcany potrat, v 9tt+5 mala som ísť na sono že uz bude biť srdiečko. A vtedy som mala stále príznaky, boleli ma prsia aj mi bolo nevoľno a napriek tomu som vôbec nevedela že som potratila. Až na sone mi to povedala. To bolo hrozne, preto mam aj ja tie obavy asi lebo to porovnávam. Najlepšie zabudnúť, teraz mám ale takú istotu že to už bude už dobré . 😊 A všetky príznaky čo píšete mám aj ja tak. Hlavne neviem čo zjesť, aj by som mala chuť a potom mi príde na grc z toho. 😁Ale nech, my ženy všetko vydržíme

sense
14. aug 2020

Ja som v 8tt a tiež okrem citlivých pŕs a ozaj občasný nevoľnosti min. Absolútne nič... Pri prvej mi pomohli od nevoľnosti až lieky v 20tt

autor
14. aug 2020

@messalina Kiežby to tak bolo aj u mňa. 🙂

autor
14. aug 2020

@noami12 Mala som veľa príznakov,ale všetky sa zo dňa na deň stratili. Mám z toho ozaj dosť blbý pocit.

nini1010
14. aug 2020

Mne niekedu vymizli na 2 dni a potom zase nabehli.

noami12
17. aug 2020

Neboj nič, mne sa včera vrátili všetky príznaky a do toho prišiel u mňa nový, bolesť hlavy.. Teraz sa cítim asi najhoršie na svete😂 ale tak koli bábätku prežijeme všetko 😘

autor
18. aug 2020

Bola som dnes na sone a všetko je v poriadku aj keď príznaky vymizli 🙏

noami12
18. aug 2020

😍😍😍 Supeeer

dominika8590
19. aug 2020

Ahojte. Tak aj ja som bol na sone ale mam zväčšený žĺtkovy vačok a malý plod. Ževraj to býva príčina potratu. Doktorka mi nepovedala dokopy nič pozitívne. Bolo to hrozné 😔 mam čakať a za týždeň prísť a uvidím čo bude. Snažím sa dúfať, že to bude dobré ale podľa jej slov nemáme veľkú šancu

noami12
19. aug 2020

@dominika8590 hlavne myslí pozitívne, ešte nič není stratené, neboj bude to dobre, držím palce. Nenasadila ti žiadne lieky? Tu v skupine marcovky 2021 písalo jedno dievča že je dobré každé ráno dat si čl medu, vraj potom pekne v brušku z toho rastie bábätko. Skus keď tak niečo o tom si vyhľadať.

autor
20. aug 2020

@dominika8590 Zatiaľ sa snaz byť čo najviac v kľude. To je teraz pre krpca veľmi dôležité. Každé bábo je iné a niekedy len nemusí súhlasiť s tabuľkami doktorov. Držím ✊ 🍀

dominika8590
20. aug 2020

Ďakujem ❤️ snažím sa myslieť, sú to však zmiešané pocity. Ale ďakujem Vám veľmi za podporu. Určite dám vedieť ako sme dopadli

dominika8590
20. aug 2020

@noami12 a lieky som užívala od začiatku, práveže mi vysadila estrofem a ostal mi len ten vaginálny progestenale a moje lieky euthyrox a kyselina listová, a priateľ mi každý večer namieša magnézium☺️

noami12
20. aug 2020

@dominika8590 ja beriem tiež progestanelle a ascorutin 🙂

dominika8590
20. aug 2020

@noami12 a u vás dačo nové? Hlava ešte bolí? ☺️ Kedy máš kontrolu?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre