Ahoj te chcem sa spýtať vysadila som antiku doktorka mi povedala ze ma moze obiednat za 3 mesiace nemozem mat potom problémi zdravotné
Povedala ze to je bezny postup pri vysadeni
Nemoze mi to zapalit vajecniky ked nebudem mat menzes alebo mi tam nieco praskne?
@dzulaaa preco by si nemala mat menzes? Co ti tam ma "prasknut"?? A preco by sa ti mali zapalit vajecniky??
Nemyslíš antibiotiká? Lebo neviem, prečo z vysadenia antiky taká panika.
@veronikaszabova tak ja som to este nikdy nevysadzovala ze ci to je normálne alebo co ze 3 mesiace nemat nic ze ci sa nemoze nieco stat alebo ze nebudem mat deti
@dzulaaa tiez tomu uplne nerozumiem, vysadit antikoncepciu mozes aj bez toho aby si musela ist neskor na kontrolu kvoli tomu, jedine ak by si ju vysadzovala kvoli zdravotnym problemom...a to by som v kazdom pripade presla na nehormonalnu antikoncepciu ak si sexualne aktivna...
A kontrola po 3 mesiacoch je len preto, či ti naskočil prirodzený cyklus.
@ibrunova nie si sama 🙂 ani ja furt neviem o com toci 🙈
Ja keď som vysadila antiku po 10 rokoch brania, čakala som na MS 3 mesiace. Lekár mi nechcel dat vyvolávacku aby sa telo samo naštartovalo.
Odvtedy mam pravidelnú menštruáciu.
Ukludni sa, nič ti nepraskne. 🙄
Ale zaujímavé, že pred týždňom si mala pocit, že si tehotná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dzulaaa jediným problém môže byť neželané tehotenstvo, neviem aké problémy by si mala mať z vysadenia antikoncepcie, vysadila som niekoľkokrát z vlastnej vôle a žiadnu kontrolu som k tomu nepotrebovala