Môžu dve cysty skreslovať výsledky hCG?

leuska1991
6. sep 2021

Ahojte zienky,takze som bola u gynekologa zas,2cysty...nasiel. zase mi bral hcg,baby mozu skreslovat cysty vysledky hcg?v maternici zial plod nenasiel. Hadam to naozaj nebude este aj mimomaternicove tehu🥺🥺🥺

maria898
6. sep 2021

@leuska1991 aj u mna si najskor myslel ze su to cysty, ale nakoniec ano cysta ktora je vraj v tehu bezna a dtuhe bolo mimomaternicove. Drzim palce

leuska1991
autor
6. sep 2021

@maria898 a ako riesili to mimomaternicove tehu?hcg ste mali kolko?

maria898
6. sep 2021

@leuska1991 no mne nato prisli bola som 14+2 podla poslednej normalnej menstruacie. Ale my sme mysleli medzicasom s doktorom ze normalne som potratila lebo som krvacala dost silno a dost dlho. Ale to bolo vo februari a v aprili som sa stale citila divne a aj cyklus bol vseliaky a tak som sla zas za doktorom a tam mu to asi nedalo tqk mi spravil tehu test a bol pozitivny, hcg mi merali v nemocke hned na druhy den a bolo tusim okolo 1090 sa mi zda. Dali mi nejake infuzky na stahnutie maternice a dufali ze sa to vypudi alebo vstrebe no nestalo sa tak ked som odchadzala z nemocky na treti den hcg bolo okolo 800.za 2 tyzdne som mala ist na kontrolu k svojmu doktorovi a ten mi zas spravil test a bol stale pozitivny tak uz len laparoskopia a vybratie vajcovodu kde to bolo uchytene

leuska1991
autor
6. sep 2021

@maria898 ja mam len take nizke hodnoty,ze 17,35a posledny bol 83,7a mozno ze ani o tehotnost nejde..este dnes mi brali krv na hcg...

maria898
6. sep 2021

@leuska1991 podla mna ide a mimomaternicove je dost pravdepodobne, nechvem ale strasit. Daj vediet jak si dopadla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre