Pekný podvečer dievčatá. Mam takú jednu otázku. Ráno som si robila test a mala som pekne dve čiarky. Teraz prišiel manžel z prace a išla som mu ukázať test a čiarka je o polovicu bledsia ako ráno. Je ju vidieť ale slabo. Môže to niečo znamenať? Ďakujem za odpoveď
nie nic to neznamena, akurat uschol ten test
@1lucinka123 iba to, ze vyschol. 😁 Ked je test mokry, tak ciarka je tmavsia, inak to neznamena nic ine.
Zopakuj test o 2dni a uvidis ci je tmavsia ako dnesna ranna.
@1lucinka123 podľa mňa len uschol tak je menej výrazný 😉
@1lucinka123 A v navode pisu co? 🙂 Ze odcitat do x minut, neskor uz vysledok neodcitavat ;) a preco? Prave preto, ze casom sa farba moze zmenit, vybednut atd.
vysledok je platny do urciteho casu, potom uz nie... takze nepredpokladam ze manzel dobehol do danych 5-10minut...
@1lucinka123 neznamená to nič zlé, ak sa chceš pochváliť super čiarkou, urob test v nedeľu ráno 😉
@1lucinka123 si krasne tehotna 👍😉. Gratulujem. Vyblednutie nič neznamená
Vtipné je, že keď som si v roku 2018 robila Mamatest, vyšli mi dve výrazné čiarky. Prešli dva roky a test vyzerá stále rovnako. 😄
@marianna_peskova taky tak 😂 z nostalgie sme si nechali test a stále je krásny ako po použití 🙂 ale zrejme záleží aj na značke a kvalite
@1lucinka123 gratulujem 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1lucinka123