Môžu čiarky na teste vyblednúť?

1lucinka123
7. jan 2021

Pekný podvečer dievčatá. Mam takú jednu otázku. Ráno som si robila test a mala som pekne dve čiarky. Teraz prišiel manžel z prace a išla som mu ukázať test a čiarka je o polovicu bledsia ako ráno. Je ju vidieť ale slabo. Môže to niečo znamenať? Ďakujem za odpoveď

1lucinka123
autor
7. jan 2021
mirka1633
7. jan 2021

nie nic to neznamena, akurat uschol ten test

mikasz
7. jan 2021

@1lucinka123 iba to, ze vyschol. 😁 Ked je test mokry, tak ciarka je tmavsia, inak to neznamena nic ine.
Zopakuj test o 2dni a uvidis ci je tmavsia ako dnesna ranna.

ninazoja
7. jan 2021

@1lucinka123 podľa mňa len uschol tak je menej výrazný 😉

fokuska
7. jan 2021

@1lucinka123 A v navode pisu co? 🙂 Ze odcitat do x minut, neskor uz vysledok neodcitavat ;) a preco? Prave preto, ze casom sa farba moze zmenit, vybednut atd.

cookie29
7. jan 2021

vysledok je platny do urciteho casu, potom uz nie... takze nepredpokladam ze manzel dobehol do danych 5-10minut...

bagre
7. jan 2021

@1lucinka123 neznamená to nič zlé, ak sa chceš pochváliť super čiarkou, urob test v nedeľu ráno 😉

mirkava
7. jan 2021

@1lucinka123 si krasne tehotna 👍😉. Gratulujem. Vyblednutie nič neznamená

marianna_peskova
7. jan 2021

Vtipné je, že keď som si v roku 2018 robila Mamatest, vyšli mi dve výrazné čiarky. Prešli dva roky a test vyzerá stále rovnako. 😄

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milanija
8. jan 2021

@marianna_peskova taky tak 😂 z nostalgie sme si nechali test a stále je krásny ako po použití 🙂 ale zrejme záleží aj na značke a kvalite

1lucinka123
autor
8. jan 2021

Ďakujem za odpovede😉 Dnes som si pre istotu spravila ešte jeden a tam už je čiarka tmavšia tak snáď bude všetko v poriadku ❤️

milanija
8. jan 2021

@1lucinka123 gratulujem 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre