Zdravím. Vysadila som antikoncepciu, MS došla ako mala a hneď sme sa začali pokúšať o bábo. Od ovulácie cítim nafúknuté brucho, bolesti v podbrušku ako počas MS, svrbia až pália bradavky. Občas sa mi točí hlava. Často chodím cikať. Teraz mám 6 dní do MS. Čo myslíte môže to byť predzvesť tehu?
Moze ale zase na druhej strane sa prilis este netes lebo vies to su take veci co proste ty si mozes aj sama sebe nahovorit takze vydrz pekne do tej ms a ked bude meskat tak sprav test
@aduskapo moze ale aj nemusi, tym ze si vysadila antikoncepciu telo sa cisti a vyplavuje latky z antikoncepcie a to moze aj dlhsie trvat, zalezi aj na tom ako dlho si tu antiku brala a teda tieto akoze symptomy mozu byt len sprievod pre hormonalne zmeny v tele, ale prajem vela stastia 🙂
Je to dosť možné, že sú to príznaky tehotenstva. Treba počkať do termínu menštruácie a ak nepríde tak ísť k doktorovi. Ak ti test ukazuje dve čiarky až tak neskôr, tak asi zbytočne si budeš už teraz nejaký robiť.
Dnes mi tretí deň mešká MS, bazalna teplota 37,2°C, citlivé bradavky, občasné bolesti v podbrušku( iné ako pri MS), no test stále negatívny 😔
Ja som sa tiez citili od ovu akoby som mala dostat menzes, nezvykli ma ale zavcasu zacali aj krize pobolievat co sa mi stava az tesne pred menzesom, no toto mi zacalo uz dva tyzne pred. Stale ma pobolievalo aj podbrusko a nevyhodili sa mi vyrazky tak ako vzdy ked sa blizia moje dni. Prsia ma nejak neboleli. Test som urobila v den ocakavanej mens a boli tam dve ciarky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aduskapo ahoj moze byť ja som mala to isté skus test mne ukazal už 4dni pred ms