Možno začínajúce tehotenstvo

helena43
9. sep 2022

Ahojte,mám 20 rokov a už mám jedno dieťatko má 1 a pol roka 8.6 som bohužiaľ bola na interupcii lebo sa inak nedalo chcem sa opýtať či má niekto s týmto skúsenosť... 6.8 som mala poslednú menštruáciu a 2.9 mi mali prísť ale neprišli tak som si bola na druhý deň kúpiť tehotenský test a vyšli mi dva pozitívne. Išla som do nemocnice na sono,lebo bola sobota. Doktor mi povedal,že mám v sebe 2mm plodový vačok. Včera som bola u svojej gynekologičky, a ona mi tam nevidela nič.Tak mi zobrala krv, že či som vôbec tehotná,len že výsledky budú až v pondelok. Tak som ako na ihlách lebo neviem že čo lebo sa vôbec necítim ako tehotná .. Za odpoveď ďakujem 🙂

tinkavvv
9. sep 2022

@helena43 ist v sobotu na sono do nemocnice lebo je vikend? 🤦
Nikto z nas tu nema vestecku gulu...

zuzi0911
9. sep 2022

Testy si neskusala?treba tie robiť a sledovať ako silneju...poväčšine v nemocnici majú lepšie sono čiže tvoja dr nič nemusela vidieť....

huginko
9. sep 2022

@zuzi0911 však písala, že jej vyšiel pozitívny test

zuzi0911
9. sep 2022

@huginko no ok,a potom? To jej vyšiel pred pohototovistou...ďalej nerobila?

nika11103
9. sep 2022

Baby ale takisto píše že bola na interupciii , ja sa teda do toho nevyznám ale či to nemôže byt trebárs pozostatok hcg z minulého tehotenstva ? Či to už je asi moc dlha doba že

sono2
9. sep 2022

@helena43 ak si mala pozitívny test, si tehotná

loginexistuje
9. sep 2022

mozno by si mala zvazit sterilizaciu na dalsiu interupciu ist teraz nemozes

nevenka
9. sep 2022

Toto je neskutocne, co cu citam niekedy, fakt ☹

christinka1
10. sep 2022

@helena43 máš 20 rokov, už máš jedno dieťa,pred nedávnom si bola na potrate a si možno zvonu zase tehotná???? A to si ako nevieš dávať pozor??? Jedno dieťa si necháš, druhé dáš preč,tretie si necháš, štvrté dáš preč??? Ako fakt nemám slov

ls56
10. sep 2022

Dievča, porieš si radšej antikoncepciu alebo sterilizaciu. Nenormálne ako ti hrabe🥵

any_soj
10. sep 2022

@helena43 v nemocnici mávajú lepšie sono, ak on tam videl a tvoja doktorka nie a medzitým si nekrvacala, tak to môže byť jedine tým. Počuj ale, tá tvoja veta "som bohužiaľ bola na interupcii lebo sa inak nedalo" - vždy sa dá inak. alexisporadna.sk

helena43
autor
11. sep 2022

@ls56 ďakujem za milé slová 😊 ja sa pýtam na názor a nie na to aké máš komplexy 😋

helena43
autor
11. sep 2022

@any_soj len že keď nemáš dieťatko z čoho uživiť že si to jednoducho nemôžeš finančné dovoliť je iná káva a do detského domova by som nikdy dieťatko nedala

helena43
autor
11. sep 2022

@christinka1 vôbec nie to jedno dieťatko som musela dať preč kvôli financiám jednoducho povedané nemala som ho z čoho v tedy uživiť

helena43
autor
11. sep 2022

@loginexistuje ak som tehotná tak si dieťatko nechám ja som len chcela vedieť že či niekto nevie že čo lebo až zajtra prídu výsledky krvi ale ďakujem za radu

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 robila som aj ďalej aj včera aj dnes a stále pozitívny

loginexistuje
11. sep 2022

@helena43 ved uvidis tak skoro po umelom preruseni tehotenstva je dalsie tehotenstvo rizikove a nemusi byt uspesne

martul
11. sep 2022

@helena43 netrtkaj! Jednoduché. Len keby si to mala s čím pochopiť.

helena43
autor
11. sep 2022

A baby .. píšem že sa ako tehotná vôbec necítim čiže si môžete nechať hlúpe reči ja som sa slušne opýtala to že niektoré z vás nevedia čítať medzi riadkami nieje môj problém čiže sa domňa za to nenavazajte ste preboha dospelé . Či nie ? Keď mi neviete poradiť tak ani mi neodpisujte lebo je to hanba 🙂

helena43
autor
11. sep 2022

@loginexistuje áno to viem doktorka mi povedala že je možnosť aj mimomaternicového

helena43
autor
11. sep 2022

@martul ty nemáš s čím pochopiť očividne moju otázku

zuzi0911
11. sep 2022

@helena43 a ciarka teda predpokladám,že silnie...
Drz sa

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 jedna je silnejšia a druhá bledá

zuzi0911
11. sep 2022

@helena43 aha,ale aj ta bledsua ciarka silnie od včera naor ci je rovnaká ci slabšia od iných testov...

aurora33
11. sep 2022

@helena43 takze to predtým si si nenechala a toto by si si už nechala? Vtedy sa nedalo a teraz sa dá?

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 je rovnako slaba nesilnie od včera

helena43
autor
11. sep 2022

@aurora33 správne

zuzi0911
11. sep 2022

@helena43 hm a aspon silnejsia od vtedy ako si robila prvé testy ? Lebo to nevyzerá dobre takto...

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 vôbec nie stále rovnaká

helena43
autor
11. sep 2022

Aj teraz práve som si spravila a jedna silná a druhá slabá stále

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre