Ahojte baby chcem sa vás opitat. Už 6 dní ma bolia prsia nemôžem sa ich dotknúť a ešte my strašne pichá v podbrušku a menštruácia my mešká 4 dní dnes som si robila test a vyšiel pozitívny môžem byť tehotná ďakujem 😉😉
@kakakina ďakujem lebo ma foto není vydno ta čiarka ale skutočnosti je výrazná
Mi sa píše s makkym i s tvrdím sa píše ak ste viacerí 🙂 a tehotná ste <3 dufam ,že plánovane
@simona1998 juj keď už opravujem niekoho musím vedieť slovenčinu sama. Mäkký -tvrdý. Tvrdí je keď niekomu niečo tvrdíš, presviedčaš .Tých chýb je tam viac, pýtať je tiež s ypsilonom.Ale to tehotenstvu nepoškodí😉
@kakakina preboha :D ja som si svoju chybu vobec nevsimla , prisem na ntb s odrstenými gelovymi nechtami cize ma to velmi mrzí chcela som len pomoct 🙂
@simona1998 ďakujem za opravu áno plánované
@kakakina haha :D píšem , odrastenými* odpadnem
@simona1998 to poznam aj ja mam odrastene
@kakakina samozrejme jej nebudem vypisovať všetky chyby, napísala som len to čo mi udrelo do očí 🙂
Čiarka je vidieť dostatočne. Si tehotná , objednaj sa k lekarovi o 2 tyzdne.
@misinka0611 áno objednám sa. Hádam sa už nič nestane lebo sme plánovali dlho
Odporúčam prečítať návod na použitie tehotenského testu. Zvyčajne je to jednoduché a jednoznačne. Mimochodom blahozelam.
@kikusa1997 tak gratulujem 🙂
Urob si aj test zo slovenskeho jazyka😀
Gratulujem 🙂
@simona1998 Trapaaas 🙂 ale ustala si to.
Kaslite na gramatiku baby... autorka prave preziva jednu z najkrajsich chvil v zivote, gramatika nech ide bokom.
@kikusa1997 Blahozelam🌹 Nech ti palicka silnie a mas krasne vysledky u lekara.
@lala0950 posledny negativny test ste tu fotili 3 tyzdne dozadu... Teraz este nemozete mat pozitivny test aj keby to hned vyslo... Ved trosku si nastudujte ako to funguje ušetríte na testoch...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie môžeš , ale si.