Ahojte ženy.
S manželom sa snažíme o druhé babo.
17.2. Sme mali s manželom nechránený styk. Mala som v ten deň hustý,lepkavy,natahovaci hlien podobný bielku.
Podľa aplikácie 18.2. Mala prebehnúť ovulacia.
Menštruáciu som mala dostať o týždeň,no dnes som ráno mala hnedý výtok a počas dňa začalo krvácanie. Jasne červená krv. Oveľa menšia intenzita ako pri menstruacii. Pobolieva ma podbruskom. Je možné,že prebehlo uhniezdenie vajíčka? Kedy bude možné urobiť test? Kedy by už mohlo ukázať pozitívny vysledok?
Ďakujem za odpovede 🙂)
@deti95060810 ale ten som mala dostať až o týždeň
@nattka123 aha...tak potom uhniezďovanie... test si sprav o týždeň...
ospr. sa asi som zle prečítala...
@deti95060810 tiež si myslím,že by to mohlo byt uhniezdovanie 😍 snáď to tak aj bude :3
Ahoj,ja som mala uhniezdovanie iba pri jednom tehotenstve. Tri dni trval hnedý výtok,veľmi slabý, žiadna červená krv to nebola.
@kikulienkadd pri prvom,som mala normálnu menštruáciu. Tehotenstvo som zistila až v 8tt. A to som tiež na to prišla tak,že si kamarát robil srandu,že som nafuknuta,že som urcite tehotna :D mala som pár dni do menštruácie ale na druhý deň som si urobila test a jasne dve čiarky. Mna iba prekvapilo,že mala prísť menstruacia o týždeň. A dnes ma toto prekvapilo. A úplne mam take divne bolesti pod bruškom. Tupá a úplne iná bolesť ako pri menstruacii.
@nattka123 to mas lutealnu fazu skoro 3 tyzdne??? Blbost
ved ti to pekne vychadza od ovulacie, ze uz mas menstruaciu akurat
@nattka123 minule som tiež mala toto či ty popisujes a nebolo to nič....
@isadoraisa podľa aplikácie som mala dostať 10.2.
@nattka123 ak máš skorej ovuláciu, príde si skorej menštruácia (alebo aj nepríde) ak je to uhniezdenie co popisujes tak za 2-3 dní. Celkovo ak bola ovulácia ozaj 18.2 už by ti každý test ukázal tehotenstvo keďže si už 15dpo a vajíčko sa uhniezduje 7-10dpo a následne začína produkovať hcg. Skôr to krvacanie vyzerá na menštruáciu, skôr ovulácia, skôr menzes. Ale kľudne správ aj test. Držím palce nech máš vytúžený výsledok
@sense dnes tretí deň menštruácie ak to teda berieme ako menštruáciu. Je to hrôza. Obrovské kŕče,bolesti,silne krvácanie bez krvných zrazenin. Idem zatelefonovať doktorke ale náhodou nejaká skúsenosť? Názor? Rada? :( ak mam bolestivú menštruáciu,zvykne bolieť prvý deň. Pohode si dám jednu tabletku a je to ok ale teraz tretí deň bolesti,najviac keď sedím. :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to už môže byť menzes...len sa rozbieha,