Ahojte
8.6.2023 som mala naposledy ms (rátam začiatok ) trvala 5 dní
Zhruba pred 2 týždnami cca som mala hnedý výtok
Potom dlho nič a teraz druhý deň čo mám biely . Nie veľa ale je biely a hustý
Nesmrdi,nesvrbi. Ovuláciu neviem kedy mám a či vôbec .
Mám pcos ... Máme nechránený styk
Tak reku je to realne ?
Test si ešte robiť nechcem
Ďakujem za odpoveďe
@dzulli1980 aká menštruácia ? Hnedý totalne ani náznak nejakej krvy
Ak si myslíš ze si tehu správ test a uvidis
A z čoho bol ten výtok hnedý? Zo stolice? ... och.
@dzulli1980 no menštruácia to nebola isto
Tak ono sa asi dost tazko k tomu vyjadruje cudzim osobam, ked ani ty sama nevies, ako tvoje cykly vyzeraju, a ci prebieha ovulacia 🙂 sprav si test, ten ti da urcite spolahlivejsiu odpoved, ako komentare cudzich ludi 🙂
@sense ja si nič ale nemyslím..ms mi ešte nemeska takže si test robiť nechcem ...
A síce každý hovorí že si test treba robiť až keď ms mešká
Ale ja keď som bola prvý krát tehotná tak som mala 7dni do ms a test som už mala pozitívny
Ale teraz chcem počkať
A zistiť či už niekto takéto mal
@dzulli1980 ovulacia je vytok priesvitny a tahavy urcite nie biely a husty,
@hendikep Vážne? ... ja mávam biely a hustý ... a to som už čosi odovulovala.
@dzulli1980 tak to si mala skor po ovulacii, suhlasim s @hendikep, ze by mal byt priesvitny a riedky
Pošvový hlien mení v plodných dňoch svoju konzistenciu a množstvo. Výtok je redší a priehľadný. Tesne po ovulácii hustne a má až bielu farbu. Niekedy však môže byť hlien sfarbený aj do červena alebo môže žena slabo krvácať.
@dzulli1980 vsetky sme co to odovulovali 😂 ovulujes ci to sledujes a ci nie,
plodny hlien ma znaky - priehladnost, tahavost a klzkost. nemusi mat vsetky znaky naraz. husty nie je plodny hlien, taka konzistencia nie je vhodna na pohyb spermii.
@dzulli1980 hnede spinenie moze mat uplne z hocicoho, aj z ovulacie. Ja mavam cele roky ovulacne spinenie a krvacanie takze to s tou stolicou bolo dost odvexi. A kludne to mohlo byt nejake lokalne poskodenie sliznice, hormony, hocico…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten hnedý výtok bola ms, tento biely a hustý je ovulácia ... žiadne tehotenstvo.