Ahojte! 🙂 prosím vás vidíte tam niekto niečo lebo ja mám už pocit že som sa zbláznila. Je to úplne slabučké síce mám taký pocit že tam niečo začína byt. Test robený dnes prvý deň meškania.
Vidím rozpity test s jednou čiarkou, skus druhý a toľko nemacat alebo počkaj 2 dní a skus opäť
@claudi2011 je to ružové al sede a fotenie koľko minút po sdpraveni testu
@claudi2011 naznak tam je, ale neviem posudit ci kanalik ci duch. Ideal zopakuj o 2dni 🤞
MS uz meska?
@michaela2000 ja nevidim 😔
@mikasz práveže nemeška, mala by som ju dostať teraz cez víkend. Len som nevydržala. Lebo mam nejaké príznaky ale samozrejme to môže byť aj PMS😞
@claudi2011 tiež som mala takéto slabunke pár dní pred očakávanou ms 😊 ledva bolo vidieť,tak som so šla kúpiť digital, možno by som skúsila ten,ak si tiež nedočkavá 🙂
@claudi2011 tak vydrz este 2dni, drzim palce nech ciarka stmavne 🤞
zeny ved vydrzte par dni a urobte test znova
Ďakujem vám 🙂 počkám do pondelka ak nepríde ms skúsim asi digitálny.
Ďakujem Vám aj ja problém je ale ten že moja menstruacia je veľmi nepravidelná že raz príde po troch týždňoch a raz po 40 dňoch preto ani neviem kedy ten test robiť tak som ho spravila dnes lebo je presne 40 deň po styku.
@michaela2000 no na 4o den po styku ak došlo k oplodnení, by Di mala mat už 2 hrubé čiarky... Keďže uhniezdovanie trvá cca 10 dni
@michaela2000 Tam kde by mala byť čiarka ostal šedý kanalik na 2 hom teste vidieť . Podľa mňa nie . Máš odsledovanu aspoň ovuláciu? Ešte nie je nič stratené stačí ak si to odsledujes a možno nabudúce
@michaela2000 Skús mamatest urobiť tie ukážu úplne všetko aj biochemické . Sú najcitlivejšie a cenovo lacné .
@kika__23 vidím tam tu druhu ale veľmi slabú
@kika__23 ja som mala tiež takú slabú čiarku v prvý deň meškajúcej m. Priateľ sa zo mňa smial keď som mu to ukázala, aj kamoška, že to ja mam vidiny.. Ze tam nič nie je.. A ďalšie 3 dní som počkala a bola tam taka čiarka ze im oči vypalilo.. Držím prsty 🙂
@denisadeny ďakujem... dnes už je uplne viditeľná 🙂
Ahojte baby, menštruácia sa stále nedostavila akurát má už dva-tri dni bolia dosť vaječníky. A asi týždeň som mala boľavé a citlivé prsia čo som pripisovala tomu že sa už dostaví ms no neprišla a dnes som si všimla že bolia o dosť menej čo nechápem ako je možné. Čo myslite potrebovala by som nejaké rady a názory lebo sa už z toho zbláznim od posledného testu čo je hore som další ešte nerobila?
Ahoj, vyskusaj si spravit ranny test ... a ak bude negativny zajdi radsej k doktorovi 🙂
@7emmuska vidím tam tu druhu gratulujem😊
@summersunny94 prepáč ja nevidím nič, počkaj ešte zo dva dni. Už ti mešká?
@michaela2000 dakujem robila som si uz dalsi a ten mi vysiel ze 3 - 4 tyzden
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michaela2000 druhu ciarku tam nevidim, ale vzhladom na tu rozpitu farbu by som mu ani neverila a urobila dalsi