Ahojte chcem sa spitat mali ste skúsenosť
Neviem ako mám začať
7 februára som mala menštruáciu
20 februára nechránený pohlavný styk bolo viac krát len terás si nepamätám kedy .
7 marca som mala mať menštruáciu a mala som ju 9 marca trvala do 13 jak normálna menštruácia 2 dny mi meškala menštruácia
Dnes 17 maca len tak som našla doma tehotenský test skúsila som zo srandy a dva čiarky síce tá druhá bola slabá ale vidno
Máte niektorá skúsenosti pridám foto alebo môžem byť mimo maternice
alebo sa vyplavilo, neuchytilo, to keby netestujes ani nezistis , je to uplne nermalne.
@marika1023 blahoželám ❤️
Blahoželám❤️ veľa zdravia
@marika1023 a to si mala od 9.3 do 13.3.normalnu menštruáciu a si tehotná? Je možné byť tehotná aj keď máš menštruáciu?
@kavenka12 Ešte vo februári asi 15 tehotenské testy som skúšala a čudné matom je že asi tri som mala pozitívne a všetky ostatné negatívne
Potom prišla menštruácia tak som to už neriešila a našla som ešte jeden test doma len tak som si skúsila a dva čiarky vôbec necítim sa na to žeby som bola tehotná 🤰 nechápem
Možno som bola a sa to vyplavilo Pondelok idem ku lekárke dám vám vedieť možno aj také skúsenosť niekomu tu pomôže
Ja som tak isto čítala a hľadala uvidíme Pondelok vám napíšem .
@marika1023 ono zase 1-2 plus je ako duch takze to je to iste ako duchovaci test. drzim palce.
@marika1023 fuuu daj vedieť, ako si dopadla a držím palce 🙂
@ali999 Dnes som bola na ultrazvuk
mimomaternicové tehotenstvo
Zajtra idem do nemocnice ešte dnes mi brali krv
Zajtra mám volať .
@marika1023 to ma veľmi mrzí. V každom prípade prajem skoré zotavenie ❤
@ali999 Dakujem
@marika1023
@marika1023 Chcem upozorniť mamičky aby si dávali väčší pozor na ms ja som mala pravidelnú
Aspoň tehotná mimomaternicové tehotenstvo
Chem len upozorniť netreba nič ignorovať keď sa cítite že ste tehotná 🤰 a máte ms aj tak choďte ku lekárke aj keď máte negatívny test lebo zo začiatku mi stále ukazovalo negatív
Dodám foto z ultrazvuku dnes mimomaternicové tehotenstvo vľavo vajíčko neviem to ani napísať prepáčte
@marika1023 moja zlata to je fakt strašne
Ešte dobre, že my ženy mame tu intuiciu ze...
@marika1023 fu tak toto ma prekvapilo ze mimomaternicove, zaujímalo ma to kvôli tomu, že aj ja som mala tak podobne ako ty, 5.2.menštruácia, 10.3.test slabo pozitívny, 14.3.som dostala menštruáciu ale trvala 1 deň normálne krvácanie a 3 dni úplne slabucke, test ma nenapadlo robiť, myslela som ze normálna menštruácia, len je mi divne ze ma stále bolia prsia co ma nikdy po ms neboleli, asi by som pre istotu mala ísť aj ja doktorke, aby to náhodou nebolo tiež ako ty mimomaternice, radšej asi ísť dať skontrolovať pre istotu
@kavenka12 ahoj, presne toto mam aj ja ale.ja som mala dlhšie ms no slabú a bez bolesti co.inokedy mam masaker bolesti .pred ms tiež slabo pozitivny test teraz som netestovala, tak neviem ale tiež ma bolia prsia co ma nikdy nebolia ani pred ani pri Ms....a okrem toho som strašne unavená. Dve deti už mám takže cca viem príznaky a nejak sa mi toto podoba na niečo cudne
@kavenka12 choďte radšej na k lekárke jak som písala ja som mala pravidelne ms
Dnes idem do nemocnice trošku sa bojim ale musím to prekonať priznám sa vám mám už dlhú dobu aj depresie a stresy a fóbiu z vitahov a mám ísť as na 16 poschodie musím to všetko prekonať gvoli mojim malim deťom aby som sa k nim vrátila zdravá tak držte mi palce určiťe sa ešte ozvem
@ali999 Držím palce nek je všetko poriadku
@kavenka12 Áno určite zato nedáte nič
Choďte aj na krv
@ali999 Tak bola som v Kosice Šaca v nemocnici
Urobili ultrazvuk on tam nevidel nič tak zobral krv a HCG 7,2 on to popísal tak
Biochemické tehotenstvo dufam že je to tak že samo klesnú hodnoty
Alebo budem tehotná 🤰 ale normálne nek to není mimomaternice keby to dobre dopadlo ale ešte to nekončí o 48 h k lekárovi na krv.
Určite napíšem
@marika1023 ahoj, ako si dopadla?
@ivkam29 včera mi brali krv HCG hodnoty mám 7,3 berú to ako biochémie tehotenstvo ale neodpovedali mi na otázku či som mimomaternicové tehotenstvo viesto len na nervi sama ich nechápem vieru mi prosím poradiť koľko je priplizne hodnota 7,3 v krvi hcg
@stastna17 mali ste pravdu
@marika1023 mrzi ma to :(. Nabudúce to vyjde.❤️
@marika1023 to je malinka hodnota, isto len to biochemicke. Mne povedali biochemicke ked som mala okolo 900 a potom som potratila ale sledovali ma tiez ci nie je mimomaternicove, ale nebolo..
@ivkam29 kedy sa vám to stalo ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marika1023 Tieto testy robia falošné čiarky