Možné tehotenstvo počas antikoncepcie

lucynda78
26. okt 2014

Ahojte berem antikoncepciu Karhla ale minuly mesiac som vynechala 5tabletiek -viem je to nezodpovedne ale vela pracujem a pozabudlo sa. S priatelom sme mali kazdy den pohlavny styk a mam obavy ci som tehotna. Mrcha mi prisla ale predcasne a trvala kratko tak som si robila test a vysiel negativny ale cely bol ruzovy. Mam bolesti okolo bruska, hrozne som unavena mam bolesti hlavy a prestala som fajcit lebo dako chut odisla. Celkovo sa citim inak tak citlivo. Mali ste podobne pripady?

marikago
26. okt 2014

Ja tiez podobne. A vone som intenzivnejsie citila az mi vadili vonavky

nikuliak
26. okt 2014

Nechcem rypat (nie som ten typ) len mi prislo az smiesne, ze si zabudla na tabletku, ktoru si das za pol minuty, lebo mas vela prace, ale sex bol kazdy vecer :D

lucynda78
autor
26. okt 2014

No viem bolo to nezodpovedné, ale ešte si len zvykám pchať do seba hormony preto asi často na to zabúdam. Len som chcela vedieť či je možné tehotenstvo a tak..... 🙂

siska53
26. okt 2014

@nikuliak vies co,ja tiez zabudam na tabletky..takze ak treba uzivat daco uplne presne,tak si dam budika..ako teraz na synove atb. A raz sombrala dva mesiace HAKa tiez som s tym mala.problem brat to nacas a nezabudnut..
@lucynda78 no..mozes byt...este pockaj zopar dni..sprav si test tak na 3-4den od povodneho datumu ms..a skoc k dr.,ak stale divne pocity a test by bol negativny aj potom.

tamarka9
27. okt 2014

@lucynda78 u tych tabletiek je to zakernost, ze clovek nemoze zabudnut, ja som brala roky a tiez som si hladala dlho system,a by som nezabudala. 5 vynechanych tabletiek na jeden cyklus je uz vsak dost vela. Priznaky mozu byt aj z toho, ze si len teraz zacala z HAK, lebo to tiez hodne zasahuje do celkovych pocitov zeny, ale kludne aj z tehu, takze treba test zopakovat, najlepsie rano (lebo inak ten co si opisovala, ze bol cely ruzovy, to by nemalo byt, ktovie ci nebol chybny). Drzim palce aby dopadlo ako si prajes, pripadne daj vediet potom 😉

kiki68
27. okt 2014

asi si tehu,ak bol styk kazdy den a 5 tabletiek vynechanych,tak to je dost mozne. Moja sesterka otehotnela aj napriek poctivemu uzivaniu HAK, proste sa podarilo. Gynekologicka jej uverila az ked bola v 4. mesiaci. Dovtedy tvrdila,ze tie pozitivne testy su blbost. Samozrejme babatko si nechala.

Ak si vynechala tolko tabletiek tak podla ma je to vobec zla volba antikoncepcie, lebo naco sa chranit niecim,co nechrani ani na 90% v Tvojom pripade. Test nema byt cely ruzovy, vtedy je neplatny. Chod do lekarne a spytaj sa na test, ktory neovplyvni HAK. Mne odporucili este pred par rokmi rapi- clear. Vysiel mi negativne,ja som testovala len preto,ze som mala zly pocit na HAK,ze som aj napriek uzivaniu tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre