Ahojte, chcem sa spýtať MS mi mešká dnes 6 deň, robila som si tehotenský test a vyšiel negatívny, no mne sa zdá ako keby duch tam bol.
S mužom sme mali nechránený styk s ejakuciou 10.2 na druhý deň som použila tabletku PO.
Je možnosť, že tabletka nezabrala ? Určite si test ešte spravím raz, počkám na zajtra ráno.
Ďakujem za odpovede 🙂
Áno , je to možné
To by si mala uz silnejsiu ciarku, to uz bolo davno.
Ciarku vidim aj ja. Testovala si rano hned po zobudeni?
@catherinah nie, cez obed cca 😊 myslíš, že by už boli dve čiarky na teste ?
Tak to vysvetluje možno tu slabu ciarku. Ak bola ovulacia posunuta, tak by to sedelo, ze si tehotná. Ale to je take ze moze aj nemusí. Spermie dokazu prezit aj 5-7 dní. Záleží kedy si mala REALNE ovulaciu, nie podla appky.
@catherinah no appka mi ukazovala plodne dni, preto som radšej použila tabletku po a maly je plne kojeny, ale to neni antikoncepcia 🤦🏽♀️ takze akože trocha sa obávam, že som opäť v tom.
Ak spravím večer test, myslíš že by mal už ukázať silnejšiu čiarku, ak by som bola v tom reálne ? Či až ráno?
@catherinah kúpila som si aj iný test, nie tento paličkový
* ešte som chcela dodať, mala som take špinenie hnedé jeden deň
Rano urob urcite
@catherinah dakujem
Ja tam nic nevidim a ked ti uz 6.den meska, tak by bola asi silnejsia ciarka. Posunutu ms mozes mat aj kvoli tabletke po.
Inak mne najsilnejsiu ciarku ukazoval test okolo obeda, nie rano.
V kazdom pripade, skus este zajtra testovat, ale podla mna tehotna nie si.
Prepac ale ja tam žiadnu čiarku ani ducha nevidím…. Ale áno dá sa tak otehotnieť aj keď si das tabletku po, nemusí mat na teba účinok. Samozrejme čím neskôr sa zoberie tým nižšia účinnosť, ale pri tej tabletke 100% účinnosť nie je, zdá sa mi že keď si das v ten deň tak iba okolo 80% ak sa nemýlim. A meškajúca ms je pravdepodobne z tej tabletky. Tá dosť rozhadzuje cyklus. A myslím si že na tom teste by si vzhľadom na odstup času mala mat už zreteľnú čiarku. Čiže nie si
Nemyslím,že si tehotná. Nevidím nič. Skôr rozhádzané cyklus z tabletky.
Keby si realne mala ovulaciu uz pred tou tabletku po (okolo 10.2.) tak uz by ti ukazalo zreteľnejšie po 21 dnoch si myslim… pravdepodobne posunutý cyklus kvoli hormónom
Test vyšiel negatívny aj dnes.
Tehotna teda už byt nemôžem ?
Robila si z prveho ranneho moču?
Na 99% nie si tehotna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, je to možné. Kamoška tak ma dcéru - tabletka po nezabrala.