Možné tehotenstvo po nechránenom styku?

helka343
16. júl 2020

Ahojte . 8 den cyklu som mala nechraneny pohlavný styk . Posledné 2 mesiace mam 25 dnovy cyklus .je mozne ze by sa spermie uchytili aj tesne po mrchce?

m_o_n_c_a_k
16. júl 2020

Ano

pehavcek
16. júl 2020

Áno. Ja som výsledkom otehotnenie 2 dní po mrche 😁

helka343
autor
16. júl 2020

@pehavcek kedy najskôr mi to ukáže test?

m_o_n_c_a_k
16. júl 2020

Cca 2 týždne po oplodnení. JA by som urobila keď mi tak 1-2 bude meškať.

pehavcek
16. júl 2020

@helka343 to fakt netuším. Moja mama tak otehotnela som mnou a vtedy domáce testy neboli. Takže šla až keď jej meskal menzes. No ale myslím si ze by mohol ukázať možno 2 týždne od styku. Možno neskôr.

renata9
16. júl 2020

nie

bert22
17. júl 2020

jasne, ze to moze byt. vsetko je mozne, ked mas raz nechraneny pohlavny styk, musis pocitat so vsetkym

majamat
17. júl 2020

8 den, cize tesne po mrche uz moze prebehnut ovulacia, ja som mavala na 10-12 den a to mam cyklus o par dni dlhsi, no pri kratkom cykle moze byt aj skor. takze cakaj, ak ti bude meskat a urob test.

1alusa1
18. júl 2020

Ahoj, ja som na tom takto 🙈
Tyzdenni pobyt s 1,5r dcerkou v nemocnici a zabudla som na antiku v tom strese. Vcera a dnes dve ciarky na ovulacnom teste takže ovulacia je/bude.. Som z toho trosku mimo lebo aj chceme mimco aj by sme este pockali, ale uz len cakat co bude 🙈
Myslim, ze uz to závisí len od muzovych spremii, ci to vydrzia 🙃
Potom napis vysledok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre