Možné tehotenstvo - nejasná ovulácia

aniee_aniee
13. jan 2021

Ahojte ,, mám stres a neviem čo mám robiť s priateľom som mala sex cca10 dní po MS(03.01) v polovici sa nám roztrhol kondóm ale neurobil sa ani nič ( bol vo mne istú dobu a potom prešiel na anál ) večer skončil tak že sa neurobil lebo bol pripity ,, bojím sa či "kvapôčky lásky" nejak neovplyvnia a či by som mohla byť tehotná? ,, dva dni na to sme boli spolu mali sme dvakrát sex prvýkrát sa urobil ale do kondómu ,, druhýkrát bol anál urobil sa do mňa , neskôr som šla na wcko a toaletným som to utrela ,len som šla pohybom dole k vagíne ,, v hlave mám stále či som mohla nejak otehotnieť počas týchto súloží,, môj cyklus je nepravidelný trvá aj 40-50 dní ,,(ovulačné dní je mi ťažko vypočítať) robila som si tehotenský test včera večer (11.01)a vyšiel negatívny ,, včera sa mi tak tiež na nohavičkách ukázal biely fľak , neviem či to mám chápať ako príznak ovulácie ,, ďakujem za odpoveď ,, mám 17 rokov každý deň nad tým rozmýšľam a mám strach ,,

sisa_s
13. jan 2021

Ak toto nie je dalsia vymyslena tema, tak zjem kefu...zrazuu sa tolko novych registracii vynorilo s absurdnymi problemami

anjelicek26
13. jan 2021

@sisa_s asi tak, uplny styl a vyjadrovanie 17 rocnej 😀

3petka
13. jan 2021

@aniee_aniee no čo aspoň mame o zábavu postarané, fantázia riadna. Ten kto vymýšľa tieto témy by mohol aj nejakú knihu napisat alebo film natočiť by sme sa dosmiali do zacikania...

aniee_aniee
autor
13. jan 2021

prepáčte ,, ako ale naozaj mi v hlave ide hocičo a všetky tie články čo čítam tak jeden sa prekrúca druhým ,, viem je to možno absurdné ale moja psychika je inde ,, áno áno 17rocne ale myslím že som celkom vyspelá na svoj vek ,, len toľko nemusíte mať hneď porujuce argumenty a názory ,, chcela som len názor od druhej ženy

alica_matejka
13. jan 2021

@aniee_aniee to budes vediet az o mesiac, ked nedostanes menstruaciu. my ti teraz nevieme povedat, ked sa vam pretrhol kondom, tak moze byt, ze nieco uslo aj do teba. vzdy je to riziko, ked mas pohlavny styk.

aniee_aniee
autor
13. jan 2021

žena môže otehotnieť v období ovulácie ,, len 10 dní po MS pri mojom cykle som ovuláciu asi nedostala ,, čiže riziko je nízke nie?

any_soj
13. jan 2021

@aniee_aniee ovulaciu nepočítajú, ale sleduj jej príznaky. Hlien a teplotu. Vypočítať sa nedá ani pri pravidelnom kratšom cykle spoľahlivo. Skús stránku lpp.sk

marianna_peskova
13. jan 2021

"... A potom prešiel na anál." 😄😄😄
Šťastný to chlap.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre