ahojte,
poslednu ms som mala 16.-21.5.2014. predtym som 10 mesiacov brala HAK Mistra (toto bola moja 2 menstruacia od vysadenia HAK). vysadenie zatial bolo v pohode... zacala som pouzivat pesar femcap. a 22.5. sme mali s priatelom pohl. styk a rano som zistila, ze pesar som (asi) mala zle vlozeny, bol v nezvyklej polohe... dokonca jedna jeho cast bola ohnuta. takze som nebola nijak chranena, priatel sa do mna niekolko krat urobil.
pobolieva ma podbrusko, v oblasti oboch vajecnikoch a zda sa mi to tam byt trosku tvrdsie. vcera ma naplo a myslela som si, ze uz uz sa povraciam. lenze citala som, ze k nevolnostiam pocas tehu prichadza az po 2 a viac tyzdnoch. moje prsia od vysadenia HAK furt menia tvar, najprv "spľasli", 26.5. (pondelok) boli "špicaté" a teraz od stvrtka su zasa dake ine a trosku sa tusim zvacsili, ale len trosicku.
viem, ze otehotniet sa da pocas celeho cyklu... tehu test som si nerobila, lebo asi je este skoro podla toho, co som sa docitala....
mali ste niektora podobne priznaky? je mozne, ze by som bola tehu? 🙂
Vopred ďakujem za odpovede
to by bolo fine, lebo na dieťa máme ešte čas, ešte musím dokončiť školu, ale kebyže sa zadarí, tak by som bola veľmi sťastná 🙂 a ešte som zabudla napísať, že ma pichaju oba vaječníky. dnes poobede to bolo dosť nepríjemné... trochu ma to znepokojilo, lebo predtým ma nikdy nič ani počas ovu a ani pred ms nebolelo. možno sa to nejak pomenilo kvôli HAK....
@vso10 No neviem o tom, že by sa dalo otehotnieť v rámci celého cyklu............dokonca som tu mala výmenu názorov s jednou, ktorá sa dušovala, že prirodzená antikoncepcia (výpočet plodných/neplodných dní) je najlepšia....... takže podľa jej verzie je nemožné, aby si bola tehotná. A.... ešte jedna vec, to aj keby si bola tehotná, tak to už týždeň po otehotnení sú badať fyzické príznaky tehotenstva?
Ale nemyslím si, že je to tehotenstvo, no držím palce.
tiez si nemyslim, ze je to tehu.....pobolieva ta brusko, pretoze sa ti asi blizi ovulacia..... a po vysadeni HAK je telo trosku zblbnute, musi si zvyknut, ze nedostava umele hormony...mna tiez po vysadeni pred ovu par dni riadne bolelo brucho...je to normalne...tehotna nie si podla mna 🙂
@sednaja citala som par debat, kde baby pisali, ze otehotneli pocas menstruacie, niektore po ms. prosto hocikedy... len po ms je velmi mala sanca, ale je tam... no nie som lekar a v biologii som sa nikdy nevyznala, tak sa mozem mylit 🙂 a netusim od kedy su badat fyzicke znaky tehotenstva. pisala som sem, lebo si sama neviem odpovedat, nevyznam sa v tom az tak.... 🙂
ďakujem za odpovede 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemyslím si, že sa niečo mohlo stať. Podľa mňa máš príznaky ovulacie mohla sa deň dva omeškať. Lebo si brala Hak. Držím palce. 😉