Baby, mali ste niektorá tak, že vždy pred MS naliate prsia, a keď ste bola tehotná, tak vôbec? Lebo ja mám dostať o 6dni MS a vždy ten týždeň pred ich mam naliate a mávam aj vyhadzanu bradu, a teraz ani jedno z toho. Tak či je možné že to môže byť tehu, aj keď teda moc sa mi to nezdá, lebo v každom tehu som ich mala naliate.
Ďakujem
@diewcatqoo oukej, ďakujem. Lebo akože nemala by som byť tehotná, ale človek nikdy nevie. A potrebovala by som to vedieť kvôli jednej procedúre na ktoru idem. Ďakujem
No my ti tu nikto nepovieme, ci si alebo nie si tehotna. Jedinu odpoved ti da test, aj ked 6 dni do MS je este skoro a nemusi ti nic ukazat.
@diewcatqoo to mi jasné, ja som len pýtala na skúsenosti, to je vše 🙂 ďakujem.
mne sa stalo že som bola tehu a žiadne ale že vôbec žiadne príznaky... ešte sa mi aj gyn. pýtala že či nemám prsia naliate... no nemala a to ma dosť pomýlilo a preto som prišla pomerne neskoro ku gyn...
už sa vlastne nedalo vôbec nič robiť... nič, pretože gyn. povedala že ona sa zavrieť nedá...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Stalo sa mi niekolkokrat, ze v ramci PMS som nemala naliate a bolave prsia, ani vyrazky, ani ziadne dalsie symptomy, ktore vzdy pred MS mavam a normalne som to dostala, nebola som tehotna.