Prosim neodsudte ma za tuto otazku, ale uz viac x sa stalo ze zena menstruovala az do 5 mesiaca a bola tehotna, v takomto pripade je co jedinou istotou na potvrdenie? Ak ma zena pocit teda ze asi je...vysetrenie u gynekologa? Ked vysetruje ultrazvukom odspodu videl by tehotenstvo aj takom pokrocilejsom stadiu?
Zeby test? 🤷♀️🤷♀️🤦♀️
No v 5 mesiaci by už lekár videl tehotenstvo aj keby nechcel
ANO STAVA SA TO, TO JE PRAVDA ALE TEST BY MAL UKAZAT PRAVDU. A UZ KED SA JEDNA O TO, CI BY TO VIDEL, TAK TO JE JASNE, ZE BY VIDEL V 5. MESIACI.
@henrietkatr mozem otazku?
Preco stale pises velkymi tlacenymi pismenami? Uz ta viacejkrat upozornili, aby si si vypla capslock a ty furt nic.
niečo podobné sa mi stalo.... nemal som žiadne príznaky tehu, len som nemala menzes. Žiadne i zväčšené prsníky, ani nevolnosti neboli , NIČ .... Išla som ku gyn. a ona po vyšetrení povedala že typuje na 14 tt. Sono v amb. nemala, ale bolo robené ešte v ten istý deň na inom pracovisku...15tt
Dcéra chodí do 7 tr.
V 5 mesiaci už je jasné vidieť aj bruško, ja som teraz 18+3 a vidieť všetko pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v prvom rade tehotensky test. Stoji okolo 2-3€, vycikas sa na palicku a bud ukaze dve ciarky alebo len jednu. Relativne rychla a jednoducha odpoved.
Pokial by to bolo uz vo vyssom stadiu, ked nie je HCG, (bavime sa tak o 5 mesiaci hej?) a gynekolog "vidi" tehotenstvo ultrazvukom relativne v ranych stadiach. aj tyzden-dva po vymeskani menzesu. V tom vyssom stadiu samozrejme uz vidi babatko. A dokonca nepotrebuje ani ultrazvuk, staci vysetrenie dotykom, maternica je vacsia, krcok sa zmenil, takze ano.