Mamicky chcem sa opytat ci moze byt zena tehotna ak 2 dni pred mrchou(alebo aj menej ci viac dni) mala nechraneny sex no mrcha prisla aj tak ( nemam v tom akosi jasno ) aj ked poznam zopar maminiek ktore mali mrchu do 14 tt napr. a boli tehu. nie je to moj pripad iba ma to zaujima a nikde som sa o tom nedocitala dakujem a dufam, ze vas tym neotravujem
ano je to mozne, aj u mna to tak bolo
ahojte, potrebovala by som poradit. zajtra by som mala dostat menzes, ale uz od minuleho tyzdna od piatku slabo spinim teda dnes je to siedmy den. nechcem nejak robit paniku, ale toto sa mi este nikdy pred tym nestalo, vzdy som mala spinenie tak 2-3 dni a o dalsie dva dni prisiel menzes... s manzelom sa snazime o babo a toto ma nejak zneistuje... ma s tym niekto skusenost? zatial nechcem chodit k lekarovi aby som nevyzerala ako hypochonder... vdaka za kazdu odpoved...
@zuzu1122 nemusíš chodiť k lekárovi, urob si test. ja som mala to isté ,tiež som vždy 2 dni špinila a potom ms, jeden cyklus som ale špinila asi týždeň mrcha sa nerozbehla a bola som tehu. mala by si si urobiť test a ak je to tehu ísť k lekárovi, ktorý ti dá lieky aby sa to uhniezdilo a špinenie prestalo.
ahojte neviete mi poradit? s priatelom sme sa hrali nevnikol do mna ale spravil sa mi na zadok a chrbat potom ma vraj dobre utrel ale co ak som si potom sama zaniesla jeho semeno do posvy na wc...myslite ze by som z toho mohla byt tehotna? na druhy den som dostala menzes...dakujem
@petulinka345 Bože baby načo robíte s chalanmi blbosti keď v škole na biológii ste očividne nepočúvali?????????????????
@afrika pocuvali....ale aj tak....
@afrika nikdyx si nepochybovala o zakonoch prirody?? viem ze je to asi hlupost...ale stat sa moze...
tak to by bolo super ak by s anam to podarilo opat na prvykrat co myslite po kolkych dnoch si mozem urobit test? presiel tyzden a este sa chcem opytat ako po takej kratkej dobe mozu buduce mamicky citit priznaky tehu. mne okrem busenia srdca nie je nic a este aj nechutenstvo ale to pripisujem stresom z prerabanie bytu a stahovania sa
Ahojte no mne to zas pre zmenu 10 dni meskalo v sobotu som si robila test a negativny, mala som take divne krce v bruchu ale to som si myslela ze som prechladnuta vcera rano som isla na wc a mala som krv na papieri bolo to zvlastne lebo mna vzdy pred mrchou boli brucho a teraz nic potom som isla este raz na wc a znovu krv. To bolo vcera rano a odvtedy som mala len tak trosku ze to ani nebolo vidiet a dnes mam taky červeno hnedy vytok neviem co si mam o tom mysliet .ku gynekologicke by som rada isla ale ma dovolenku.uz fakt neviem co to moze byt. ja vzdy na zaciatku riadne krvacam na toto som neni zvyknuta
@martinusik91 sprav si dalsi test, podla mna mozes byt tehotna
@majulino nepisala si, ze to nie je tvoj pripad? :D test tak dva tyzdne po styku, ale ked si mala ten sex 2 dni pred MS a ta prisla, tak je to na 99% zbytocne.. zas spoliehat sa ze budes ta 1% vynimka ak na to nemas nejaky iny dovod.. no neviem
@bubbble no uz som si kupila teraz len vyckat do rana som fakt zvedava
@zuzu1122 ja som to teraz tak mala,zajra idem k dr,dva dni spinenie trochu krvi tyzden pred ms a po nom pozit test,ale na druhy den test uz negat....
@vaapeter66 nemohlo to byt tym, ze mas nizsiu citlivost testu? inak niektore testy nestoja za nic... mne niektore robili duchov a to ma len zbytocne deprimovalo, ked mi aj tak prisla menzes...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie som sice mamička, ale podľa mňa to možné je. otehotnieť môže žena aj počas menštruácie, tak prečo nie pred ňou