Ahojte.Včera som bola u dr.a dal mi čipky na mykozu a tabletky mycosyst.V letáku som našla,že tehotné ženy a alebo tie ktoré si myslia že môžu byť tehu nemajú užívať tento liek.Včera ma síce dr.vyšetroval ale ak by som bola tehu tak max.15 dní a to by nevidel ešte nič,nie?Testy zatiaľ neukazujú nič a teraz neviem či mam užiť ten liek alebo nie,sícemám len dva tobolky na večer a ráno....Včera som si dala čipku na noc a dnes celé poobedie je mi zle od žalúdka,môže mať ta čipka niečo s tým spoločne?
Na začiatku tehotenstva mi dr. dal len borové čípky.
pokial este nevies ze si tehu, tak to neublizi. Trva kym sa to male uhniezdi a pod.
ja som tiez dostala mykozu, sice uz v 5 mesiaci a dostala som na to tiez cipky. Lekar by ti ich hadam nedal ak by si nemohla. Povedala si mu, ze mozes byt tehotna? To ci si teraz tehu by videl mozno na sone ale normalne nie. Suvislost s bolenim brucha, neviem, nepoznam..
ja som tiez mala take problemy,hned v prvych mesiacoch, ale lekar mi povedal, ze prve tri mesiace sa nesmie nic brat, tak som musela cakat, dokym mi to nejak same ustupi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som tiež mala pri dvoch tehotenstvách v prvých týždňoch mykózu a gynekologička mi v pohode dala čípky, hovorila, že sa to smie.