Možné tehotenstvo

jarmilkajurisova
12. nov 2021

Dobrý deň baby.idem si k vám po váš názor.19.10 som mala poslednú menštruáciu trvajúcu 3 dní.bolo mi akosi nevoľno tak som si spravila test a ukázal mi dve čiarky.presnejsie tri testy a každý jeden bol pozitívny.mozem byť tehotná?nakoľko ďalšiu menštruáciu mám dostať 16.11.dakujem

qwer2019
12. nov 2021

@jarmilkajurisova toto je dosť nepotrebné otázka, nič v zlom. Ja som si pri oboch tehotenstvach spravila 1 test, vyšiel pozitívne. Tak čo viac riešiť? Zrejme určite si. Po pozitívnom výsledku treba navštíviť gynekológa, ten ti povie viac než mi na MK. My ti len potvrdíme, to čo si nám povedala. Blahoželám.

jarmilkajurisova
autor
12. nov 2021

@qwer2019 ďakujem krásne

kiki68
12. nov 2021

@jarmilkajurisova podla mna si tehotna a objednaj sa rovno na gyn. Ono ten prvy slabsi menzes mohol este prebehnut. Alebo si ostala tehu tesne po nom. Ja som otehotnela den po ms 😀 ze preco netusim, vysledok tu spokojne odfukuje

petamich
12. nov 2021

chapem tomu spravne, ze tri testy ti ukazali pozitivitu a ty sa pytas na MK uzivateliek ci mozes byt tehotna, cize ked ja napisem, ze NIE NIE SI je to relevantnejsie ako test? 🙃 otazka este znie spravila si si ich pred alebo po poslednej MS ak po tak ano zrejme si tehotna ak pred tak je mozne, ze to bolo biochemicke alebo si jedna z tych vynimiek co dostali MS aj ked boli tehotne

jarmilkajurisova
autor
12. nov 2021

@petamich spravila som si testy dva týždne po menstruaciu a všetky tri boli pozitívne

petamich
12. nov 2021

@jarmilkajurisova no tak to bude asi jasne, co myslis? 🙂 pripadne zopakuj teraz este raz alebo pockaj do dalsej MS - lebo dva tyzdne po menstruacii standardne byva ovulacia a timing je kus nestandardny

jarmilkajurisova
autor
12. nov 2021

@kiki68 ďakujem krásne za odpoveď.uz som aj objednaná na 22.11

jarmilkajurisova
autor
12. nov 2021

@petamich A zasa pozitivny

cyberk
13. nov 2021

ku gyn chod v nejakom 5-6tt lebo vtedy by tam uz aj vacok mal vidiet :D .. a nic si z toho nerob kolko testov si si urobila.. ja ked som na prvom videla 2hu ciarku robila som si 5 dni po sebe 5 testov od 5 roznych znaciek :D vsetky pozitivne,, a ofc som tehotna a ako vidim aj ty :D cgr 😇❤

jarmilkajurisova
autor
14. nov 2021

@cyberk ahojky už som objednana na 22.11 na odbery.len sa bojím aby Neprisla ms

jarmilkajurisova
autor
28. nov 2021

@cyberk ahoj som šťastná doktor mi potvrdil tehotenstvo som v 5t+5d ❤

cyberk
28. nov 2021

jeeej gratulujeeeem <3 <3 nech sa vam darii :D a nastav si aj na MK ze si tehotna a neskor aj planovany porod datum, by ta malo automaticky hodit do dannej skupiny (mna hodilo do marcovky 2022 a tam sme vsetky co mame rodit v marci :D, tak urcite aj teba tak nejak hodi do tvojej) 🙂 je to super lebo zdielame svoje pocity a pomahame si 🙂 )

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre