Čo myslíte som v tom? 🙂 Dnes je 7 deň od umelého oplodnenia 🙂
@bejbynqa17 tieto testy bohužiaľ dosť duchuju.. No veľmi ti držím palce aby to bolo skutočne a aby sa to podarilo 😊
ja tam vidíííím 🙂
@barus26 ďakujem ❤️
@snazilka_bio_mamka dúfam, že tam budú II jasne koľajničky ďalšie dni. Po 4 rokoch by to bol najkrajší Vianočný darček ❤️
@bejbynqa17 mne sa zdá že niečo tam je 😍😉
@abcmajacba verím v to🙏❤️
Ja tam tiež niečo vidím ☺️ prajem nech je všetko podľa tvojich predstáv a budeš mať tie najkrajšie Vianoce ♥️😊
@bejbynqa17 testuj, nech len silnie 🙂 držím všetky palce
@bejbynqa17 ako duch tam je, otázne či ho robí bábo, alebo ešte lieky. Nepíšeš aký typ umelého si podstúpila. V každom prípade držím palce, aby silnela.
@bejbynqa17 nieco tam je..pouzivam asi tieto testy a neduchuju mi ;)
@linda15 ďakujem ❤️
@snazilka_bio_mamka ďakujem ❤️
@zuzkalujza mala som čerstvý ET metóda isci a momentálne užívam lieky estrofem 2-2-2, utrogestan vaginálne 1x, prolutex injekcie 1x
@jakoma ❤️
Viem že je to ťažké ale netreba testovať mám to z vlastnej skúsenosti ja som mala riadne pozitívny tiež po umelom a bolo to biochemické ..veľmi držím palce aby vám to vyšlo ale je to dosť stresujúce treba počkať a byť v kľude
@bejbynqa17 ak si pichala ovitrele, tak môže to byť ešte z toho, drží sa v tele aj 14 dni a môže spôsobiť ducha. Skús o 2 dni, či zosilnie. Ak áno mohlo by to byť bábo.
@zuzkalujza ovitrelle som nepichala. Pichala som si cetrotide ale to už je 16dni.
Ja som mala presne takúto čiarku na 7dpt na mamateste..a teraz sme už v 29tt 😍 držím vám palce..
@romci22 ďakujem ❤️ a Vám zo srdca gratulujem 🙂
Tiež niečo vidím. Skus o 2 dni resp zajtra. Držím silno palce 🍀✊✊
@hennyinnsbruck ďakujem ❤️
@bejbynqa17 malinky naznak tam je, tak drzim palce a zopakuj o 2dni ci ciarka silnie, 7.den je naozaj este skoro
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bejbynqa17 skús o 2 dni, malinky náznak možno ťažko povedať