Ahojte žienky,prosím poraďte.
Včera večer som si robila test.Bol tam úplný mikroduch,ktorého nebolo poriadne vidno ale po zaschnutí bolo o dosť lepšie ho vidieť.
Dnes ráno som robila znova test ale na ňom nič nebolo.
Som cca 9-10dpo.
Myslíte že by to mohlo byť tehotenstvo?
Tento rok sme už o jedno bábo prišli,tak by som sa veľmi potešila,ale na druhej strane si zas nechcem robiť nádeje :(
Tak si nerob falošné nádeje a počkaj až kým ti nebude meškať menzes keď sú testy nerozhodne. Nemáme ako vedieť či si alebo nie, konečný verdikt ti dá aj tak až Dr.
@angie666 test máš robiť keď ti mešká ms a najlepšie z ranného moču. Zbytočne testuješ skôr lebo môže ukazovať hlúposti. Kúp si rovnakú značku a otestuj sa neskôr. Stále môžeš byť tehotná
@angie666 Počkaj dve dni a urob si znovu ak si tehotná bude palicka tmavšia každé dve dni sa hormón zvyšuje. Ja som tie si robila test ešte pred ms cítila som že som tehotná vysiel úplne slabý duch kamoska vravela že na ňom ani nič nevidí ale o dve dni už bolo vidieť a to bolo stále pred ms. Po ms som paličky mala už bordovu.
Zbytočné nádeje? Skôr zbytočný stres. Počkaj do MS. Ak už nemá prísť, tak nepríde
Takto skoro testovať je zbytočný stres, počkaj ci príde ms a ak nepride potom testuj,... Vyhnes sa prípadnému sklamaniu ak by sa pripadne o plodné vajíčko zle uhniezdilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@angie666 a kedy má prísť MS? Ešte máš podľa mňa kľudne čas na test , môže sa jednať o tehotenstvo, máš ten test odfotený kde ti vyšla tá slabá druhá čiarka? A boli tie dva testy rovnakej značky? 🙂