Ahojte, chcela by som vediet vas nazor. Poslednu MS som mala 14.-18.7. S priatelom som mala nechraneny styk a k "uvolneniu" doslo kym bol vnutri. Nemam uplne pravidelny cyklus, no vacsinou je to 26 az 28 dni, cize podla toho sme sex mali pocas plodnych dni. Dalsiu MS som mala dostat okolo 9.8. co sa nestalo. Asi tyzden po sexe mi zacali slabsie bolesti v podbrusku, ktore mam doteraz, akoby uz mala MS prist. A obcas je to taka pichava bolest. Tiez mam obcas slabsiu nevolnost, nie je mi vyslovene na vracanie, ale dviha mi zaludok. A vacsinu dni ani nemam na nic chut. Test som si zatial nerobila, chcem pockat do nedele, ci sa daco udeje. Myslite, ze by som mohla byt tehotna?
tiez ti radim kupit test a necakat, naco?? mne ms meskala tyden, nejak som si to kvoli dovolenke neuvedomila a zrazu dve kolajnice 😀 tiez som mala cely cas pocit na krami.
@bambulienka25 Dik za tip, to by mi nenapadlo 😄 A pytam sa preto, lebo som nikdy tehotna nebola, tak som bola zvedava na nazor tych co uz boli, ze ci toto mozem povazovat za priznaky tehotenstva.
@emy_18 v pohode to moze byt PMS, noe tehotenstvo. Pripadne cysta.
Sprav si test a hotovo
@bambulienka25 ty si teda velmi mila osoba. nemam skusenosti tak som chcela poradit. mala som dojem ze na to sem zeny chodia. ale ak s tym nemas nejaky problem, tak naco vobec reagujes.
@bambulienka25 ja umrem z takych....
Tak po takejto úžasnej podpore sa jej nečudujem. Presne kvôli takýmto reakciám sa veľa ženám tu koník už hnusi. Mne sa koník nehnusi, len daktore osoby tu. Keď nemám čo normálne poradiť a musím byť ustipačna tak nereagujem aspoň. Dalo sa to napísať aj pekne a milo a ústretovo.
@m_o_n_c_a_k ja som jej snad napisala nieco zle? 🤷♀️
@m_o_n_c_a_k tak ale zase čo má v hlave namiesto mozgu, keď sa toto spýta? Akože to, že nikdy nemala dieťa je ospravedlnenie? Ja som teda tiež nemala a prvú vec čo som riešila je test a nie vypisovať na koníka príznaky 🙄 niekedy mám pocit že ženy si cez MK už ani neprdnú
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.