Možné tehotenstvo

lienkara
10. nov 2024

Ahojte dnes som 7 DPO a keď som v kľude tak ma sem tam akoby pichlo alebo taký jak impulz alebo neviem ako to opísať na pravom vaječníku je to možné uhnezdenie alebo nieco s tým spojené ? + Mám citlivé prsia . Brala som clostyl a duphaston. Robila som si trhu test viem že je to skoro ale vyšiel negat. Ovu pozitívny test som mala 2.11.

adeladulova
10. nov 2024

Prepáč, ako my môžeme vediet ci je možné tehotenstvo keď máš pms príznaky?
Myslíš ze je nutné zakladať ###ďalšiu takúto temu?###

lienkara
autor
10. nov 2024

@adeladulova či tu nieje niekto taký kto mal také príznaky na 7DPO ?

adeladulova
11. nov 2024

@lienkara 7dpo znamená aj 5 -7 dni do ms, myslíš ze nie je čas aby začali práve príznaky pms? Ja neutocim, ja ta chápem, ale nesleduj sa toľko lebo takto preskočí každej druhej, že je potom každý mesiac sklamaná. Koľko sa snažíte?

denisa_deniska
11. nov 2024

@lienkara kedy by si mala dostať ms?

lienkara
autor
11. nov 2024

@adeladulova snažíme sa dva roky.

lienkara
autor
11. nov 2024

@denisa_deniska okolo 17-18 .

denisa_deniska
11. nov 2024

@lienkara ak by išlo o uhniezdenie, tak by si cítila niečo v maternici, a nie vo vaječníku. Ja som mala tiež poz.ovu test 1.-2.11., a včera ma začali bolieť pálivou bolesťou bradavky. Tiež zvláštne, nikdy som to nemala. Ms mám mať okolo 16.teho.

lienkara
autor
11. nov 2024

@denisa_deniska ďakujem pekne za odpoveď. Počkám spravím test a uvidíme.

okm221
11. nov 2024

Ahoj, ja som mala posledné cykly od ovulácie strašne, keď sme sa začali snažiť, samozrejme ze zas po ovu boli tie príznaky a ja som si bola na 100% istá ze som tehotna .. Ano aj som bola, ale skončilo to potratom.. vtedy to začalo 3dpo....lenze posledné 2-3m pozorujem, že tie extrémne tehu príznaky sú len silné pms,,, pms skončí keď dostaneš menzes ale v priopade tehotenstva pokračujú ďalej.. Ú mňa to je od 3dpo chute do jedla, extrémna ale extrémna únava, nedokážem podávať také fyzické výkony ako v prvej a druhej fáze cyklu, viac mi chuti jest, mam jemne kŕče v podbrušku, citlive prsia a nechutenstvo... To mam celých cca 13 dní od ovu po menzes.. Takže veľmi ťažko od pozorovať tie tehu príznaky tak skoro.. Ja som bola sama presvedčená minulý mesiac ze som tehotna, dala by som za to aj ruku do ohňa a nebola som, potom som si uvedomila, že je to naozaj len silné pms a vtedy keď som otehotnela to bola len zhoda náhod.. Aktuálne som 6dpo a samozrejme, že mi je všetko z vyššie spomenutého.. :D ale viem ze to je len pms a riadne výkyvy hormónov, u mňa za to môže vyšší progesteron
TM nechcem povedať, že si niečo namyslas alebo podobne, môžeš byť v kľude tehotná.. Len to ukazujem tui moju stránku ako som to ja mala

lienkara
autor
11. nov 2024

@okm221 tak to môže byť aj môj prípad lebo beriem duphaston brala som jednu tabletu a teraz beriem dva tablety a oni obsahujú progesterón takže možno preto tie pocity.

okm221
11. nov 2024

@lienkara ano môže byť tým ze zvyšuje progesteron

robo1990
12. nov 2024

@lienkara je to individuálne... My sa snažíme už niečo cez 3 roky a takéto príznaky mám takmer každý mesiac .. zatiaľ testy vždy negatívne 🤷🏻‍♀️ takže áno môžeš aj nemusíš byť tehotná

ahojka5
18. nov 2024

@lienkara ako si dopadla? 🙂

lienkara
autor
18. nov 2024

@ahojka5 sklamané dostala som dnes Ms. Takže čakáme tento mesiac či zaberie clostil .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre