Možné tehotenstvo

lienkara
18. okt 2024

Ahojte beriem duphaston a Ms mi mešká tri dni robila som si test a je negatívny je možné že test ešte ukáže pozitivitu ,alebo už si nemám robiť nádeje ? Dva týždne mám bolestivé prsia na dotyk také naliate a zväčšené a niekedy bolesť podbruška ako by mala prísť MS ale zatiaľ neprišla. Ovulácia bola pred 13 dňami.

gejb
18. okt 2024

@lienkara meška ti pravdepodobne z duphastonu. Kým ho berieš tak MS nepríde...
Dokedy ho ešte máš teraz brat?
Tých 13 dní je uz dosť, to už by test mal ukazat...

lienkara
autor
18. okt 2024

@gejb brala som ho od 17 DC 10 dní a prestávka a počas tej prestávky mal prísť dnes je tretí deň a ms zatiaľ nikde ...

gejb
18. okt 2024

@lienkara po vysadení príde väčšinou tak na 3.-4. Deň. Taka je moja skúsenosť...
Zajtra ti už príde....
Akože ešte môžeš skúsiť test ale od cca 10teho dňa už býva väčšinou aspoň slabá čiarka...

sims4
18. okt 2024

Podľa mňa to je tiež z toho duphastonu. Treba vydržať ešte či nepríde a potom robiť test 🙂

x_mery_x
18. okt 2024

Ako ti moze meskat 3 dni, ked si mala ovulku pred 13dnami? Ci co mas lutealnu fazu len 11dni?
Pravdepodobne tehu, teraz nie si. A tie priznaky su len PMS.

lienkara
autor
18. okt 2024

@x_mery_x som dva mesiace po laparoskopii ( prefuk vajecnikov)a beriem prvý mesiac clostilbegyt a duphaston tak možno mi to rozhadzalo cyklus.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre