Možné tehotenstvo

bajka9870
27. aug 2024

Ahojte.
Potrebujem vedieť Vaše skúsenosti.
Som matka dvoch detí. Mala som za sebou jeden potrat 8 rokov do zadu spamätavala som sa s toho dlho.
Tento mesiac je pre mňa úplne na nič.
Tak začnem.
1.7 som mala menštruáciu po menštruácii s priateľom som mala styk bez ochrany a nechal to vo mne. Neriešila som to. Až keď mi nezačala meškať menštruácia. Tak som si spravila testy ale vyšli všetky negatívne. Možno som si ich robila skôr ako by som mala. Ale 2. Augusta som dostala menštruáciu tak som bola rada. No menštruácia mi skončila a na ďalší deň som dostala silné bolesti a kŕče. A potom som zistila že znova krvácam. Vravela som si že to prejde lenže som mala menšie bolesti pod bruchom bolel má chrbát trochu a menšie bolesti na ľavej strane vajíčka.
Tak som po týždni išla k obvodnej nech mi dá papierik do nemocnice lebo moja dr. Ženská akurát neordinovala. V nemocnici mi povedali že mám všetko v poriadku žiadny zápal a nič iné. Na to o týždeň som išla ku svojej doktorke s tým že stále špinim alebo ide krv stále sa mi to striedalo. Tak znova robila mi sono všetko v poriadku nasadila mi lieky CYCLO 3 Forte ktoré som užívala ... Lenže bolesti neustupovali tak som išla znova do nemocnice a zas mi povedali to isté všetko poriadku nejaké stresy to mohlo byť preto tak dlho krvácam až nakoniec mi zobrali krv na krvný obraz a plus na HCG test. Volala som poobede do nemocnice ohľadom výsledkou tak mi povedali že krvný test je v poriadku len HCG test mám zvýšený na 86. V tom šoku som.sa už nemohla pýtať ďalej tak som ten deň navštívila dr ženskú a som sa jej na to pýtala povedala mi že podľa testov som tehotná. Mám prísť o týždeň na krv či hodnoty klesli alebo sa zvýšili. ( Od poslednej menštruácie stále mám špinenie alebo krv ) stretol sa už niekto s týmto. Buď som tehotná alebo som potratila. Ďakujem za odpovede.

loliki
27. aug 2024

@bajka9870 My to tu nevyriešime. Nechaj to na prírodu, alebo si povedz: Poručeno Pánu Bohu. Stresovať sa je zbytočné. Bola si s manželom, bolo to z lásky. Lekárov si už ponavštevovala. Potraty sú nepríjemné, ale žiaľ časté a nie vždy zistíš príčinu. O týždeň budeš mať nové informácie, budeš múdrejšia. Prajem veľa zdravia. 🙂

gabika029
27. aug 2024

@bajka9870 no musíš čakať. Držíme palce.

zzuunnaa
27. aug 2024

@bajka9870 ak si mala styk aj po ten MS 2.8 tak by to teoreticky mohlo byt aj tehotenstvo ale podľa mna je to číslo dosť nízke :/ môj dr mi napríklad povedal, že on považuje za tehotenstvo až keď je hcg nad 100.. ja som mala niečo tiež “cudne” a hcg bolo len 17, tak som sa s ním o tom bavila.. každopádne budem držať prsty aby to dopadlo dobre 🙏

zuzana9393
28. aug 2024

Ja som bola na bežnej gyn. kontrole asi tri dni po skončení ms. Lekárka mi neskôr volala, že mám zvýšené HCG, ale keďže som tri dni po ms tak asi tam bude nejaká chýba. V tom období bolo veľmi nepravdepodobné žeby som bola tehotná, dávali sme si pozor. A veru tak naozaj bola len nejaká chýba a ďalšie výsledky už boli v norme.

ysseba
28. aug 2024

@bajka9870 a od toho zaciatku jula kedy “to nechal v tebe” sme mali este sex kedy “to nechal v tebe”? Inak nerozmyslala si, ze by si ochranu pred tehotenstvom vzala do vlastnych ruk, kedze partner to bez tvojho vedomia a vzajomnej dohody “nechava v tebe”? 🤔

bajka9870
autor
29. aug 2024

@zzuunnaa .. Ďakujem .. každý dr považuje za tehotenstvo ako on uzná za vhodne .. každý doktor je iný .. ja som pripravená na to najhoršie .. ale Ďakujem za podporu

bajka9870
autor
29. aug 2024

@zuzana9393
ako ja som ani nedúfala , že by som mohla byť tehotná viem že to skončilo vo mne pokiaľ mi to nepovedali v telefone o tom zvyšenom hcg teste ... ale tým , že som krvácala až do teraz tak vôbec nedávam tomu nejakú šancu ..

bajka9870
autor
29. aug 2024

@ysseba
ja antikoncepciu som v živote nepoužívala a ani nepremýšľam o tom .. od posledného styku sme už spolu nespali .. keďže som mala menzes a potom som mala bolesti tak som na to náladu a ani chuť nemala .. už len čakať na to keď mi zoberie krv a aké budú výsledky .. bola by som aj tak najradšej keby sa to udržalo .. ja som v tomto veľmi citlivý človek .. dieťatko ako každá jedna by chcela .. a tak isto už 3 roky dúfam , že sa to niekedy podarí ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre