Možné tehotenstvo

mirkaaaaa23
17. aug 2024

Dievčatá čo by ste si mysleli ?
Spravila som si 3x test, vyšla slabo ružová čiarka, 2 dni mám do menštruácie, ale nemám ani tie príznaky, ktoré mávam pred MS, ale prsia ma neskutočne bolia na dotyk (to je taká iná bolesť ako keď bolia prsia pred MS, toto je taká ostrá, bodavá bolesť pri dotyku), podbruško zväčšené, chute neskutočné/ chutí mi to čo obvykle nie.
Len dnes som si robila test a ten vyšiel negatívny, je to skoro ? Alebo môže byť, že iná značka, iná citlivosť? Či je to skoro na testovanie ? Len nejde mi do hlavy, prečo 3x mi vyšiel pozitívny a dnes nie .. ďakujem za Vaše názory 🙏...

michaela789
17. aug 2024

Akú značku si robila? Fotky nemáš?

mirkaaaaa23
autor
17. aug 2024

@michaela789 aj spomínané Pepino, Mamatest a dnes znova Mamatest/ a nevidela som tam žiadnu čiarku, ale predtým boli vidieť, ale hovorím príznaky mi nejdú do hlavy

beata_k
17. aug 2024

@mirkaaaaa23 Ten druhy test je rozmoceny. Rozmoceny test je neplatny. Testuj este raz a uvidis.

mirkaaaaa23
autor
17. aug 2024

@beata_k nie, nie je rozmočený
1. Test je z dňa pred
2. Test je odfotený hneď v limite, zato vyzerá byť ,, čerstvý, rozmočený,, tak som ich dala pri seba
No som z toho jeleň, zajtra otestujeme znova 😃

mirkaaaaa23
autor
17. aug 2024

A stále som unavená, prespala by som aj celý deň ak by to bolo možné 🙈

colsami
17. aug 2024

@mirkaaaaa23 ved sprav si normalne test ked Ti bude meskat, zbytocne tu budes filozofovat s priznakmi, mozu aj nemusia byt. Rovnake aj ine ako pms. Cakaj kym bude meskat aspon den a testuj.

kiki68
17. aug 2024

No nieco tam je ako druha ciarka, priznaky sedia na tehu, tu unavu a prsa som mala aj ja a kolegyne v tehu. Ale toto by chcelo pozriet to u gyn priamo. A zistis, ze co sa deje. Tiez odber hcg z krvi da viac odpovedi ako tu nase skusenosti

michaela789
17. aug 2024

No, neviem... Pri takom zozname príznakov by som čakala, že čiarka bude výraznejšia. Súhlasím s
@colsami , počkaj na meškanie a budeš si na istom.

simonka121
19. aug 2024

Zdravím môžem poprosiť o názor dnes mi vyšli takto testy...prvý je ranný ...potom o 2 hodky neskôr cca o 10:00 a pred chvíľou mi vyšlo toto....čo so mám o tom teraz myslieť...... ďakujem za odpoveď

kris_tin257
19. aug 2024

@simonka121 tak máš si o tom myslieť že možno si a možno nie si tehotná, na základe 1+2 mi to vychádza že ti pravdepodobne nemeska ešte ani menštruácia

simonka121
19. aug 2024

@kris_tin257 nie ešte.....som pred MS....ale problém je že ja beriem HAK.....tak som z toho trošku v šoku.....

kris_tin257
19. aug 2024

@simonka121 ak berieš HAK a si pred menštruáciou prečo si sa testovala?

simonka121
19. aug 2024

@kris_tin257 no začala som špiniť...v podstate mám príznaky ako pred MS.....no začala som byť aj trošku unavená...hlava ma pobolieva....tak reku pre istotu spravím test a vyšlo toto.....

colsami
19. aug 2024

Este len ani nemas cas ms. A vies preco sa robi ranny moc? Lebo je tam najvyssia koncentracia hcg, kedze sa "dlhsie zbiera". Naco robis test o 10, ak si o 8 curala? To nema vyznam. Ved pockaj kym bude cas ms, potom v meskani (ak bude) sprav ten test z ranneho mocu a mas spolahlivy vysledok.

simonka121
19. aug 2024

@colsami test bol robený len čisto náhodne.....ako istota....ani vo sne by ma nenapadlo že bude pozitívny keďže beriem HAK.......preto som spravila ďalší neskôr.....

michaela789
19. aug 2024

@simonka121 ale takto to nemá význam. Zbytočne si vyhodila dva, za iných okolností, funkčné digitálne testy.
Keď už, radšej by som šla po pružkových. Nielen že sú lacnejšie ale aj viac citlivé... Ak sú toto 25ky tak sa nečudujem, že tie dva chudáky nemali takto skoro najmenšiu šancu niečo zachytiť, ak už si ani len moč nemala koncentrovaný.

simonka121
19. aug 2024

@michaela789 možno áno ale dva dni som si spravila klasické pruzkove ale tie neukazovali nič... preto som siahla po digitálnom.....

michaela789
19. aug 2024

@simonka121 sa tu roztrhlo vrece s podobnými prípadmi.
Nuž, tak už len počkať a skúsiť test znova. Poznám ženy, čo otehotneli napriek antikoncepcii... Tehotenstvo vylúčiť nemôžeš.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre