Možné tehotenstvo

majaaa21
7. jún 2024

Prosím Vás potrebujem radu. Mám 10dni do ms. Od piatku do pondelku ma bolelo podbrusko až také krce som mala. Keď to prestalo prišla bolest prsníkov ktorá stále pretrváva a od utorka mam veľké bolesti hlavy. Môžu to byť priznaky tehotenstva ? Na pms som nikdy netrpela

zojanka
7. jún 2024

@majaaa21 10dní pred menštruáciou to ešte nemôžu byť tehotenské príznaky.

diewcatqoo
7. jún 2024

10 dni pred menstruaciou mas pravdepodobne ovulaciu. Z toho mozu byt aj tie bolesti.

majaaa21
autor
7. jún 2024

@diewcatqoo ovulaciu som mala 3.6. Bolesti začali 31.5

zojanka
7. jún 2024

@majaaa21 No ak sa aj vajíčko oplodnilo toho 3.6., tak ešte len putuje vajcovodom smerom k maternici. Ešte nieje zahniezdené a ešte sa nevytvára HCG hormón aby si mala príznaky. To sa deje až tak na 5-6 deň po ovulácii. Takže príznaky logicky nemôžu byť tehotenské, ak aj tehotná si.

matullienka
7. jún 2024

@majaaa21 ak si mala ovulaciu pred 5 dňami tak asi ťažko môžeš pociťovať tehotenské príznaky. Ide skôr o príznaky ovulácie. Mne napnutost a citlivosť prsníkov začne pár dní pred ovulciou a skončí spustením ms

sense
7. jún 2024

@majaaa21 na príznaky tehotenstva skoro. Môže ísť o hormonálnu nerovnovahu

kacen3421
12. jún 2024

Baby ahojte, možno blbá otázka, len sa potrebujem ako tak uistiť. Styk som mala naposledy pred troma mesiacmi. Menštruácia mi chodí pravidelne, aj od posledného styku avšak býva ocosi kratšia (4 dni) ako mávam zvyčajne (6-7 dni). Robila som si odvtedy niekoľko testov (skrz toho, že pár dní mi to meškalo), všetky vyšli negatívne. Robila som ich aj s dosť časovým odstupom. Pýtam sa preto, pretože mávam dosť často kŕče v podbrušku (je pravda, že teraz zažívam dosť stresujúce obdobie -mozno je to z toho, neviem). Myslíte, že tehotenstvo môžem úplne vylúčiť? K dr. som objednaná až budúci týždeň, preto potrebujem názor niekoho iného..ďakujem krásne za odpoveď 🙏(29rokov)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre