Ahojte. Asi budem za blbú, ale pre pokoj v duši sa opýtam. Koľko dní po styku sa dá zistiť tehotenstvo? Z krvi alebo z ultrazvuku?
Dnes som mala dostať menzes, ale buď sa mi blbo rozbieha alebo... Mám nie že na vložke, ale na papieri slabučko ružové. Keď mi prídu moje dni, vždy ma bolí brucho a teraz nie. Ale mám pocit, ako by som mala špinavú vložku no nemám.
Styk som mala 4. decembra, deň pred menzesom. 11. som bola u gyn na preventívke. A 13. u obvodného, ten mi aj krv bral. Predpokladám, že by ešte tehu nebolo vtedy vidieť. Ale z predchádzajúceho styku, 15.11., to by už aj gyn niečo videla, všakže? A hlavne by som v decembri nedostala menzes, že?
Bude to len pomaly sa rozbiehajúca sa ms, že? Dúfam :/
A prečo nerobíš test? Ak si tehotná, tak uz ti to určite ukáže.
Ani tvoj gyn ani tvoj obvodak nemuseli brat krv aj na hcg. Resp keby aj nemuselo by to ukazat. Skus tehu test. Ten uz ti ciarku ukaze.
Ak si mala posledný styk 4.12 už by ti každý test ukázal ci si alebo nie si tehu, za predpokladu ze 4.12 prebehla aj ovulácia
Mne meškali tento mesiac 4 dni a MS sa mi rozbiehala fakt veľmi pomaly, ale zato dosť bolestivo.
A je iná ako zvyčajne napríklad, ale tehotenstvo to nie je.
Urob test.
Ale mohla by som byť tehotná aj pri chránenom styku s kondómom?
Mozne je vsetko. Ziadna antikoncepcia ani kondom nie si vzdy 100% ucinne.
Napadlo mi este ci si nemala mozno nejaku chorobu? Kovid? Lieky?
Mne to riadne rozmrvilo cyklus.
@maryetta nie, od leta som chorá nebola
Ak si spravíš test, výsledok je zaručený. Stavila by som, že tehotná nie si.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ved si urob test