Ahojte. Dnes mám 11dpo , robila som si ráno test je negatívny... Menštruácia má prísť presne 24.12 . Mám vždy ťažký pms takže viem že ako moje telo funguje tesne pred ms.
Ale keďže sa snažíme už 4 mesiac , a ja viem že pms je porovnateľný s tehu príznakmi tak sa vás chcem opýtať či mala niektora skúsenost s tým že bola ajtak tehotná .
U mňa to je brutálna bolesť prsníkov ( aj svrbenie bradaviek od dnes) prsníky má bolia už od ovulácie, náladovosť 100bodov , ťažká únava ..
Dôvod prečo som si robila dnes ráno test bol,že ráno som si všimla slabé hnedé spinenie ale len jednorazové a už viac nič , teraz večer som zaznamenala hlienisty priesvitný výtok vo väčšom rozsahu plus bolesť brucha ako pred kramamy.
Viem musím počkať či vôbec pride ms :( ale verím aspoň s malou dušičkou že je tam nejaká šanca že by to už vyšlo konečne.
@anjelicek26 dúfam že máš pravdu , ale aspoň si mi dala nádej no uvidíme každopádne sa nechcem tešiť lebo už som sa natesila 4x a potom prišiel plač takže už idem opatrne nato 🫣😂
@lucuass nam to trvalo teraz vyse 1,5 roka... uz sme to aj vzdali... 4 mesiace je skutocne kratucko na to plakat...drzim velmi palce, nech to vyjde.
@anjelicek26 viem ale nato že ešte deti nemám tak som bola naivná že sa zadari hneď tak ako mojej známej 🤷 ale potom som rýchlo otvorila oči že to tak nieje takže preto už teraz len dúfam a nepresvedčiam sa
Šamca je vždy ak je styk.
Kazdopadne klud. Psychika robi vela a potvrdia to mnohe zienky.
@lucuass moja zlata! Velmi ti prajem otehotniet co najskor, lebo s tymto sledovanim sa a prezivanim kazdy mesiac keby si mala otehotniet ako ja po 13tich ROKOCH tak budes uz u Pinnela.
Relax, uzivajte si cas bez dietata, volne vikendy, kino, divadlo, kamosov, lyzovacky, sviatky kedy nemas hlavu plnu starosti a este dieta zavesene v noske alebo na nohe.
Rozumiem ze si nabobtnana mat deti, ale asi ti mnohe nepovedali o nevyspatych nociach, hadkach z manzelom o blbinach, unave, nemati cas ist na zachod, bordel v dome a strach, ze ci bude zdrave.
Kasli na to a zi pre dnesok. Vsetko bude ako ma byt (aj ten nas maly dnes viem ze mal prist presne po 13tich rokoch a ani o mesiac skor)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak sanca je vzdy a na 11 dpo proste nemusis mat ciarku ziadnu... daj tomu cas, staci, ked sa posunula ovulka trochu neskor a jednoducho este neni hcg v moci... ak by sa dnes uhniezdilo, tak o 2,5 dna by si mala mat slabucku ciarku na teste...