Ahojte. Potrebujem poradiť ohľadom tehotenských testov. Poslednú menštruáciu som mala 20.10. Ovuláciu mávam bežne na 14. deň cyklu ale tento krát som ju mala až 22. deň cyklu (10.11.)... mala som nejaké stresy. S manželom sme mali pohlavný styk 9. aj 10.11. Menštruáciu som mala dostať 16.11. ale teraz neviem ako to rátať. Keďže mi ovulácia presne týždeň meškala, rátam že by mi mala meškať aj menštruácia týždeň. Či nie ? To by znamenalo že dnes som to mala dostať. Každopádne som si urobila v pondelok 20.11. tehotenský test (povedala som si že prešlo 10 dní od pohlavného styku tak to skúsim nakoľko neviem kedy mám menzes očakávať, navyše ma totálne boleli kríže a cítila som tlaky v podbrušku). Na teste vyšla aj druhá čiarka. Slabučká ale zas nie úplny duch ktorého treba hľadať lupou alebo negatívnym filtrom. No a tak som si povedala že dobre, to mi stačí test spravím až v piatok. A tak bolo, dnes som si urobila druhý test (dva týždne od sexu). A čiarka je identická s tou z pondelka. Nezosilnela, ani nevybledla. Môže ísť o biochemické tehotenstvo alebo by ste sa skôr prikláňali k tomu že je ešte proste skoro a HCG je nízke ? Jedno dieťa totiž už mám a test na 14. deň som mala rovnako silné dve kolajnice. A taktiež som už prežila biochemické tehotenstvo ale vtedy som mala na teste ducha ktorý preste za 2 dni zmizol a hotovo. Čo myslíte ? Viem že nie ste veštci ale k doktorovi hneď utekať nechcem 🙂 Ďakujem krásne.
@ela22ela a nebola ovulacia neskor? Ako vies, ze bola v ten konkretny den? Mala si vtedy pozitivny ovu test? Ci si sledujes teplotu? Teoreticky, ak ai mala.ovu test vtedy pozitivny, tak ovu mohla byt az o 2 dni. Ale ciarka nam normalne je, podla mna adekvatna. Ja som mala na 13 dni po sexe takuto cca, 11 dpo.
Ak si robila test rovnakej znacky mal by byt veru po 4 dnoch silnejsi.
A z druhej strany- mala som znamu co mala 4 dni rovnake testy,sa zmierila s tym ze to Bude Biochemicke a zrazu dialnica na teste ako hrom, takze tazko povedat.
Je to 50/50
Testuj dalej a uvidis.
Drzim palce nech to vyjde
@nevenka aha to som nevedela, každý deň od skončenia menštruácie si robím ovulačné testy, pozitívny som ho mala 9.11. večer a potom 10.11. celý deň
@biglovemom Áno aj v pondelok aj dnes som si robila "woman secret" tehotenský test. Snáď to bude aj môj prípad ... Ďakujem za podporu ❤
@ela22ela drzim silno palce,napis ked budes testovat😊
Aj ja držím palce 🥰nech to vyjde tak sko ma
@biglovemom dám vedieť 😇
@zanzilady ďakujem moc !❤
@biglovemom
@zanzilady nevyšlo to, menštruácia dnes prišla... každopádne ďakujem za podporu, nabudúce sa to podarí ! ❤
@ela22ela to ma mrzi , tak snad nabuduce🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.