Možné tehotenstvo

perlita007
12. sep 2023

Baby poraďte Vaše skúsenosti......môj manžel sa do mňa urobil, ale len skrz toho, že mám tesne pred kramami ....že veď neotehotniem, keď nemám plodné dni....a toto urobil aj minulýmesiac, ale z tým rozdielom, že som krami dostala......a teraz nie, teda meškajú mi.....a mne teda nezvyknú meškať, ako ste to mali vy......ako plánujeme druhé....ale takto?

beata_k
13. sep 2023

@perlita007 Akeho si si vybrala za muza, takeho mas 🤷

bejbs123
13. sep 2023

@perlita007 mozno ti meskaju iba zo stresu

zuza265
13. sep 2023

Mohla si mat posunutu ovulaciu a este nemeskaju 🤗 odpovie ti len test alebo cakat

perlita007
autor
13. sep 2023

@beata_k chvalabohu mám toho najlepsieho

bejbs123
13. sep 2023

@perlita007 myslim,ze
@beata_k narazala na to,ze nie ste na rovnakej vlnovej dlzke, ked sa do teba urobi aj napriek tomu,ze ty s tym stotoznena nie si,tak asi nie je najlepsi,pokial ti nam tom az tak nezalezi,tak prispevok je asi bezpredmetny. A mimochodom muz nemoze vidiet do zenskehi tela,zenske telo nefunguje ako stroj,cize argument urobim sa do teba,lebo si pred ms moze fungovat a nemusi,ak sa posunie ovu,takze asi odporucam si dat rozhovor s muzom a upratat si to ako to vlastne mate

perlita007
autor
13. sep 2023

@bejbs123 bolo to samozrejme na dohode oboch.....že sme to tak chceli, nikdy nebol problém , až teraz.....takže uvidíme ako to dopadne, ja som len chcela skúsenosti a nie mať tu manželskú poradňu, ďakujem

beata_k
13. sep 2023

@perlita007 Tak preco sa pytas ludi na MK, ci sa takto robi druhe dieta? Asi az taky uzasny nie je lebo takto sa druhe dieta neplanuje.

bejbs123
13. sep 2023

@perlita007 tak ked nemate data a fakta nikto vam normalnu odpoved neda,nesledujete si ovu ani bazalku takze ani nemozete vediet,ci vam to meskat,ak ste mali posunutu ovu a napisala som,ze vam to moze meskat aj zi stresu,ale ked uz meskat,tak si kupte test,otestujte sa a viete odpoved a nepotrebujete akukolvek poradnu,pekny den

perlita007
autor
13. sep 2023

@bejbs123 áno áno veď preto, že si ovu kontrolujem, tak práve preto, že či sa môže stať že nejaká baba otehotnela....skúsenosti iných báb........veď uvidíme ak do zajtra nedostanem robim test .....mozno, že naozaj stres

perlita007
autor
13. sep 2023

@beata_
@beata_k skúsenosti iných báb, iných mamiciek, áno plánujeme ale až začiatkom roka.....ale ďakujem za každú odpoveď 😊

perlita007
autor
13. sep 2023

@bejbs123 modrý koník je aj o Tom, aby si mamičky, baby poradili, skúsenosti, rady......

bejbs123
13. sep 2023

@perlita007 no ved ked ste mali sex po ovu tak nemate byt preco tehotna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre