Ahojte ženy. Chcela by som sa spytat. Minuly utorok mi skončila menstruacia v ten deň sme mali s priateľom prerušovaný styk. (Nespravil sa do mna). Dnes sme mali sex, tak isto prerušovaný. Mám plodne dni a cely deň mi je strašne zle, na grcanie a mám bolesti v podbrušku. Preto sa chcem spytat či je možné že by som bola tehotná (1 týždeň?) a mala by som takéto príznaky. Neviem si to inak vysvetlit 😆. Strašne mi je na grcanie a určite si to nenamyslam. Ani že má brucho boli 😂. Tak má len zaujíma či je to možné. Dieťatku sa nebránime, ale ani sa nesnažíme. Preto viem že dnu sa nič nedostalo. Len kto vie. Kvapocka lásky mohla 🤷🏼♀️😂
Nie, nie je to tehotenstvo
Teraz mozes mat akurat tak ovulaciu.... alebo je vo vzduchu crevna viroza, ak by si aj grcala nahodou v tychto dnoch
Treba si trochu pozriet biologiu ako a kedy sa oplodnuje, deli a uhniezduje vajicko. za a, nemozes mat priznaky v prvom tyzdni. Priznaky sposobuje HCG a to este nemas v krvi. Prichadzaju az ked sa vajicko uhniezduje a hcg stupa
to je ozaj tak v okolo plus minus meskajucej ms. Za b, tehotna ale byt mozes. Akykolvek ( prerusovany ) sex=mozne tehotenstvo.
To ze ti je na vracanie, moze byt skor crevna viroza a este k tomu ked Ťa brucho boli.
Mna by ani nenapadlo si toto spojit a tehotenstvom, skor s tou crevnou virozou.
Je to veľmi skoro na príznaky tehotenstva.
Tehotná byť môžeš, ale ešte ani na teste ti neukáže. Nemôže ťa bolieť brucho z toho dnešného styku? ... A keďže máš aj čudný žalúdok nemôže to byť nejaká viróza oba? Alebo si nezjedla niečo, čo podrazdilo čreva aj žalúdok? 🙂
Ak dieta nechcete, tak je dobre sa chranit inak ako prerusovanim a potom zbytocne stresovat a strapnovat sa na mk.
Suhlasim s babami, ze na tehotenstke priznaky je skoro ak by doslo k otehotneniu v prebiehajucom cykle. 🤗 uvidis v case prichadzajucej ms ci pride
@cimage precitaj si este raz co som pisala. A nechci byt nasilu múdra. Keby nechceme viem co robit. Neboj sa 🙂
@zuza265 dakujem za vsetky rady 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A chcela by som ešte dodať. Ťa bolesť v podbrušku. Nikdy má pri ovulácii brucho nebolelo. Ale jasne že zto môže byt z toho že zrazu boli. To nehovorím že nie. 🙂