Možné tehotenstvo

10. júl 2023

ahojte,

chcem len krátku radu, či je už možné vidieť niečo na teste...(viem, že ste nie gynekológovia, ja len hľadám odpoveď od ženy, ktorá možno takto otehotnela, prosím preskočte ak máte napísať nejakú hlúposť...)
od 18 - 22.06 - som mala ms - 22.06. aj 24.06. sme mali nechránený styk, 29.06. som mala celý deň slabé kŕče okolo pupku a na ľavej strane s krvácaním tmavou krvou...
zaujíma ma teda, či by tam mohla byť nejaká šanca na tehotenstvo, teda ak niekto takto otehotnel, mimo predpokladanej ovulácie (počítať viem kedy mám cca ovuláciu, aj viem ako funguje otehotnenie :D ) do ďalšej ms mám ešte 10 dní
nie je zbytočné robiť ešte test?

beata_k
10. júl 2023

10 dni je veeelmi skoro na test. Ci, si tehotna ti nik nepovie. Zial, tych 10 dni musis vydrzat. Drzim prst 🍀

majamat
10. júl 2023

ako si vypocitala ovulaciu? ked pises, ze pocitat vies.
ak je to len predpoklad mozno podla statistickeho priemeru, tak potom je tu sanca, ze ovlka bola uplne inokedy.

je tu mozost, ze si mala ovulaciu aj skor, v obdobi, kedx ste mali styka mohla si otehotniet, to krvacanie sa mi zda ale asi aj skoro na uhniezdenie. vychadza to, ze keby si otehotnela aj hned 22.6. tak implantacne krvacanie bolo o 7dni. teoreticky uz vajicko moze byt v maternici, ale uhniezdenie trva, cize hned na 7den krvacanie mi pride skoro.
je tu moznost, ze to krvacanie bolo sposobene skor ovulaciou. dokonca by som povedala, ze to bude asi vyssia pravdepodobnost. no aj tak je to do konca cyklu strasne daleko a lutealna faza by bola az 20dni, co je vela. bud mas dlhu lutealnu fazu, alebo moze prist ms skor, ak si neotehotnela.

a teda ak by prebehla ovulacia 22.6., test by uz mohol nieco ukazat.
no ak prebehla 29.6. a mala si styk niekedy v tomto obdobie, tak uz mozno ducha, ale to je neiste, treba pockat.

sara07
10. júl 2023

to že to počítaš je jedna vec, kludne sa ti môže sama posunut proste, nie je nikde dané že ked to tak je napísane že je to tak
presne či si mala ovulaciu alebo nie na 100% vie určit len sono, inak je to vždy len odhad alebo dohad, pripadne ovulačné testy ale zase vieme kolko ich niekto narobí a aj tak to cez ne nevyjde lebo tiež nie su 100%,

anjelicek26
10. júl 2023

Do MS desat dni dievca... ked meska MS si sprav test (ja viem, ze vydrzat je fakt tazke), ale skor to nema vyznam. Drzim palce, nech to vyjde tak, ako si ty zelas.

janetinka27
10. júl 2023

ahoj, mali ste popisovany styk 5dc a 7dc, to by si musela mat vtedy alebo v najblizsich dnoch ovulaciu. ak mas bezne cykly 28 dni a nemala si nechraneny styk po opisovanych stykoch, tak je menej pravdepodobne, ze si otehotnela.

bejka90
10. júl 2023

No ja si tiez myslim ze tie krce a krvacanie 29 bola ovulacia to si bola 11dc....takze ak ste vtedy niekedy uz nemali pohlavny styk len tie 2 dni po ms tak sanca na tehotenstvo je z mojho pohladu minimalna.

tatiana2178
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatiana2178
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatiana2178
24. júl 2023

ja som v 4 tt tehotenstva a stále čítam niečo o potrate chcela bi som sa spýtať pokiaľ nekrivacam a nemám žiadne priznaki potratu ani špinenie je všetko v poriadku nemam ani žiadne bolesty

bejka90
24. júl 2023

@tatiana2178 radsej necitaj o potratoch a budes kludnejsia....;) ale nepotesim ta, vobec nic ti nemusi byt ani si nevsimnes a mozes potratit :(

autor
18. aug 2023

ahojte baby tak sa ozývam po čase 🙂 som tehotná 😀 takže to predsa bolo tak ako som cítila 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre