S manželom 2 roky praktizujeme pharmatex a zatiaľ bez problémov.
18.sa však stalo, že som si dala pharmatex skôr, vypili sme si a následne som sa rozhodla pred stykom ísť ešte osprchovať - čo sa pri užívaní neodporúča.
Samozrejme muž išiel naplno a teraz panikárim, či čakať druhé bábo😃.
Neviem kedy mám presne ovuláciu, nesledujem sa ale cyklus mám cca tak 26 dní a styk bol na 13DC.
Včera (11 dní po) som si spravila zo zvedavosti test kde síce druhá čiarka je voľným okom viditeľná (nie len pre mňa, potvrdil to i manžel) ale neodfotitelná,preto tomu nedávam veľkú váhu keďže často tu vidím falošné čiarky.
Uvažujem, že dnes kúpim test a zajtra spravím. Podľa vás už ukáže?
:D ups… určite si kup 1-2 testy a použi po pár dňoch za sebou, že čo tam bude…mne ukázalo na 20DC slabú čiarku, ktorá zmizla - ale chvíľu tam bola, oci mi vybehli že nie, to je kanalik to bude v pohode o dva dni tam už zostala😃 o ďalšie dva bola zas silnejšia
Presne toto povedal manžel,.. Ups 😂
U mňa tá čiarka bola hneď i ostala, len je taká slabá, že foťák ju nevníma. A (bohužiaľ) často tu vidím falošné čiarky..
Urob zajtra z ranneho moču, myslim,že by mohlo ukazať lepšie ak tam teda je 🙂
Lepsie ako vestit z neviditelnej ciarky obrat sa na digitalny clearblue. Ten zachyti uz vtedy ked je ciarka iba tusena. A budes vediet 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
abo ak budes cca 12 dpo uz ukaze. jandom mala celkom peknu ciarku 10 dpo.