Možné tehotenstvo

25. apr 2023

Ahojte,stala sa mi taká vec. Dnes ráno som si robila tehu test (značka pepino). Samozrejme vyšla jedna čiarka čo som si aj myslela. Test som dala nazad do obalu a položila na umývadlo. Asi po hodine som si bola umyť ruky a vzala som test že ho zahodim. Zo srandy som sa ešte naň pozrela a čakalo ma prekvapilo. Zrazu tam bola druhá čiarka.Nie tak vyditelna ako prvá,bola o niečo slabšia ale vydiet ju bolo. Trochu ma to zmiatlo a teraz neviem čo si myslieť alebo len test bol zlý. Keďže s priateľom sme styk mali naposledy v polke februára,samozrejme snažil sa dať pozor. Od vtedy sme styk nemali nakoľko bol na komplikovanej operácií a do teraz nebol styk ešte možní. Medzi tým som už mala aj dva krát svoje dni. Myslíte že by som mohla byť tehu alebo len zlý test. Čítala som že veľa žien malo menzes aj keď už boli tehotné.

esmeronka
25. apr 2023

Čiarka sa ma odčítať max do 10 min a nie po hodine...bol to zaschnuty kanalik

anjelicek26
25. apr 2023

Pepino robia ciarky aj z vody... skutocne ze to baby este kupujete :( A hlavne neodcitavat po takej dobe. Ked ste mali sex naposledy v polke februara, tak by tam bola dialnica jak...

selena_luna
25. apr 2023

Test odcitavaj len v case ktory hovori navod. Nic po tomto case neplati.

eliska1986
25. apr 2023

Test je buď falošný.Alebo ešte len si na začiatku tehotenstva a w o pár dní budeš mat kolajnice

mysiacik28
27. apr 2023

@eliska1986 ako moze byt na zaciatku ked mali sex naposledy v polke februara?

mysiacik28
27. apr 2023

By si bola pomaly v 3 mesiaci a tym padom by ti ciarka vyskocila hned a krasna
Nerozumiem preco si si vobec robila test ak mas menzes a nemas sex 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre